ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο Διούδης είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση για τον Άρη»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη, Γιώργος Παντζιαράς, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Σωκράτη Διούδη στους «κίτρινους».

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για την απόκτηση του Διούδη: «Είναι μια πολύ καλή μεταγραφή και ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση. Ο Άρης όλα τα χρόνια είχε καλούς τερματοφύλακες. Ο Διούδης έκανε την καλύτερη επιλογή, εκτός του ότι επέστρεψε στο σπίτι του, θα βοηθήσει τα μέγιστα για να ανέβει η ομάδα στην κατηγορία που ανήκει, γιατί ο Άρης είναι ομάδα για Α’ Εθνική».

Για το πώς καταφέρνει πάντα ο Άρης να έχει καλούς τερματοφύλακες: «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είναι γύρω από το τεχνικό τιμ κάνουν καλή δουλειά, κάνουν καλές επιλογές. Είναι γεγονός ότι στα τόσα πολλά χρόνια ο Άρηςποτέ δεν στερήθηκε από καλούς τερματοφύλακες. Έρχεται τώρα ο Διούδης να συμπληρώσει την καλύτερη επιλογή που έπρεπε να κάνει ο Άρης».

Για το πώς θα κυλήσει η χρονιά στον Άρη: «Πιστεύω ότι θα είναι μια χρονιά όπως πέρυσι στη Γ’ Εθνική. Νομίζω και φέτος θα είναι η χρονιά του Άρη για να ανέβει στην Α’ Εθνική, γιατί εκεί ανήκει εκεί αξίζει να ανήκει ο Άρης».

 

To Top