ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Διούδης, ο Σόουζα και οι υπόλοιποι…

Η χθεσινή ισοπαλία με την Λαμία στο “Κλεάνθης Βικελίδης” έβαλε οριστικά την αγωνιστική “ταφόπλακα” σε κάθε ελπίδα του Άρη για άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Η αγωνιστική αποτυχία για μία ακόμα σεζόν τα τελευταία χρόνια δεδομένη, με τους “κιτρινόμαυρους” να δείχνουν κατώτεροι των περιστάσεων στον φετινό “μαραθώνιο” και να μένουν εκτός διεκδίκησης του στόχου, τρεις “στροφές” πριν το τέλος.

Από τον φετινό Άρη, με ελάχιστες εκλάμψεις κάποιων ποδοσφαιριστών, ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν σε δύο παίκτες. Στον Σωκράτη Διούδη και τον Ούγκο Σόουζα.

Τον μεν πρώτο γιατί αποφάσισε να αγνοήσει τις προτάσεις που είχε το περασμένο καλοκαίρι και να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του για να βοηθήσει, αγνοώντας όσους επιδεικτικά του έλεγαν, ότι θα κάνει κάνει κακό στην καριέρα του, διότι θα επρόκειτο για πισωγύρισμα. Η αποθέωση του κόσμου, χθες, σε μία τόσο δύσκολη μέρα για τον φίλαθλο του Άρη, είναι η απόδειξη ότι ο νεαρός γκολκίπερ βρίσκεται στην καρδιά του Αρειανού, που αναγνώρισε φέτος την προσπάθειά του και το πάθος που έδειχνε σε κάθε ματς.

Και έπειτα στον Πορτογάλο, του οποίου η απόκτηση τον Γενάρη, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Ο Ούγκο Σόουζα, άκουσε πολλά, κρίθηκε πριν καν αγωνιστεί και πλέον τέσσερις περίπου μήνες μετά, άπαντες αναγνωρίζουν ότι ένας σωστός επαγγελματίας, ακόμα κι αν απείχε από την αγωνιστική δράση για περίπου 10 μήνες, αν το θέλει πραγματικά μπορεί να προσφέρει. Ο 24χρονος Ίβηρας αμυντικός, ήταν ο μόνος που έδειχνε πάθος, συγκέντρωση και θέληση, το τελευταίο διάστημα. Σε αυτόν οφείλετε εν πολλοίς, το συμμάζεμα στην άμυνα του Άρη, στον δεύτερο γύρο.

Όσο για τους υπόλοιπους παίκτες του Άρη; Κανείς δεν έδειξε την απαιτούμενη σταθερότητα. Λύγισαν από τη πίεση και το άγχος του αποτελέσματος, έχοντας καλές αλλά και πολλές κακές στιγμές, ο καθένας στο παιχνίδι του, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν…

To Top