ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πογκμπά προκαλεί: «Ελπίζω ότι κάποιοι παίκτες της Σίτι θα τραυματιστούν»

Στο ντέρμπι κορυφής στην Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, ο Πολ Πογκμπά προκαλεί κάνοντας μια εμπρηστική δήλωση που θα συζητηθεί.

Αμφίβολη κρίνεται συμμετοχή του Πολ Πογκμπά στο προσεχές τοπικό ντέρμπι του Μάντσεστερ, ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι, λόγω της απευθείας αποβολής που δέχτηκε στην χθεσινή αναμέτρηση των «κόκκινων διαβόλων» με την Άρσεναλ.

Μια εβδομάδα πάντως, πριν το ντέρμπι κορυφής, με τους «Πολίτες» να προπορεύονται με πέντε πόντους, ο Γάλλος αστέρας φρόντισε να δυναμιτίσει περαιτέρω το ήδη τεταμένο κλίμα, προβαίνοντας σε μία αμφιλεγόμενη δήλωση για τους παίκτες της Σίτι και τη… σωματική τους ακεραιότητα.

«Ελπίζω ότι κάποια μέρα θα στραβοπατήσουν και ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί κακό αλλά ελπίζω ότι κάποιοι σημαντικοί παίκτες τους θα τραυματιστούν. Όπως ακριβώς συμβαίνει με εμάς, που σημαντικοί παίκτες τραυματίζονται και χάνουν κρίσιμα ματς. Αν συμβεί και σε αυτούς, τότε μπορεί να υπάρξει διαφορά. Μπορεί να τους κάνει αδύναμους», τόνισε ο Γάλλος.

To Top