Ο προβληματισμός “πίσω από τις κλειστές πόρτες” και το… deja vu! Δεσμεύτηκαν να προηγηθούν οι πράξεις και μετά τα λόγια

Στη γνωστή, αλλά όχι επιτυχημένη μέχρι τώρα, συνταγή προσφεύγουν στον Άρη, δηλαδή ετοιμάζονται να χτυπήσουν τις πόρτες παλιών παραγόντων του συλλόγου, παίρνοντας «συμμετοχές» για την οικονομική ανάσα της ομάδας κι ενώ το «στοίχημα» της εξεύρεσης επενδυτή παραμένει ανοιχτό. 

Ο Άρης ζει το δικό του… deja vu! Τα τελευταία χρόνια ο κύκλος των συναντήσεων με τους… επιφανείς (sic) Αρειανούς ανοίγει και κλείνει, αλλά μέσα στον κύκλο αυτόν, χρήματα δεν εμφανίζονται!

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Αρης επιθυμεί για πολλοστή φορά να διερευνήσει τις τελικές προθέσεις τους και το κατά πόσο είναι διατεθειμένοι να συμμετάσχουν στο πλάνο επιβίωσης της ομάδας, μέσω της Football League. Το ερώτημα είναι απλό: από τον Δεκέμβριο αρχικά και στη συνέχεια τον Φεβρουάριο, η παρούσα διοίκηση της ΠΑΕ είχε εκφράσει την πεποίθησή της, ότι υπάρχουν οι άνθρωποι για να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Τι άλλαξε, εάν άλλαξε κάτι; Εκτός κι αν εκείνη η αισιοδοξία στηρίζονταν περισσότερο σε επιθυμίες, παρά σε χειροπιαστά δεδομένα…

Στην τελευταία συνάντηση πάντως που έγινε (αναμένονται κι άλλες…) ο προβληματισμός ήταν έντονος “πίσω από τις κλειστές πόρτες”. Τα νούμερα είναι τεράστια και όπως φαίνεται από το πρώτο κλίμα που έχουν εισπράξει όλοι στην Αλκμήνης, η προθυμία των “επιφανών” φαίνεται με το… κιάλι!

Σε κάθε περίπτωση σε εκείνο που συμφώνησαν όλοι και μάλιστα δεσμεύτηκαν είναι να προηγηθούν οι πράξεις των λόγων και να γίνει γνωστό το οτιδήποτε, αφού πρώτα υπάρξει αποτέλεσμα. Αυτό είναι ένα μικρό σημάδι προόδου.

To Top