ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο προκλητικός Γεσίλ, ο ασεβής Κάργας και η “συγγνώμη” από τους παίκτες του Πανιωνίου

Ο Σαμέντ Γεσίλ ήταν ο παίκτης που χάρισε τη νίκη στον Πανιώνιο, με το γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Γερμανός επιθετικός, προκάλεσε αναίτια με τη συμπεριφορά του, καθώς πήγε μπροστά στη θύρα 3 και έκανε χειρονομία (φέρνοντας το χέρι στο αυτί του), όμως ευτυχώς οι οπαδοί του Άρη διατήρησαν την ψυχραιμία τους και το παιχνίδι δεν τινάχτηκε στον αέρα.

Παράλληλα, ξεπέρασε τα όρια με την βλακώδη συμπεριφορά του και κάποιος ονόματι Κάργας, που αγωνίζεται ως στόπερ στον Πανιώνιο. Στους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του, κινήθηκε προς την κερκίδα και με άσεμνες χειρονομίες απευθύνθηκε στους φιλάθλους του Άρη.

Ας μιλήσει κάποιος σε αυτό το παιδί για το ποιος είναι ο Άρης, για να μάθει να σέβεται, διότι δεν έχει ιδέα τι γίνεται, πέρα από την ομάδα του. Ασεμνείς χειρονομίες και από τον πάγκο του Πανιωνίου και μάλιστα από στελέχη της ομάδας του Πανιωνίου. Επίσης καταδικαστέο, από τη στιγμή που δεν προκλήθηκαν από κανέναν!

Ευτυχώς, υπήρχαν και κάποιοι από τον Πανιώνιο, όπως ο Κόρμπος και ο Μασούντ, που κατάλαβαν την βλακεία των συμπαικτών τους και ζήτησαν συγγνώμη από τον κόσμο του Άρη.

Ο αθλητικός εισαγγελέας ας επιληφθεί άμεσα του θέματος και να προχωρήσει στις απαραίτητες τιμωρίες, γιατί Καραντώνης και βοηθοί του, “έκλεισαν” τα μάτια, ενώ όλα έγιναν μπροστά τους…

Κάπως έτσι προκαλείται η βία στα γήπεδα και είναι πέρα ως πέρα ηλίθιο, αυτή να ξεκινάει από συμπεριφορές των ίδιων των ποδοσφαιριστών…

 

To Top