ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… προπονητής Μπουγκέρα

 

Η λύση της συνεργασίας με τον Ματζίντ Μπουγκέρα ακόμα δεν έχει δρομολογηθεί οριστικά από την ΠΑΕ Άρης, με τον Αλγερινό, ωστόσο, να κοιτάει ήδη την «επόμενη μέρα».

Και όπως όλα δείχνουν, η προοπτική του να συνεχίσει να αγωνίζεται δεν τον πείθει και πολύ, καθώς και από πολύμηνη αγωνιστική απραγία προέρχεται, ενώ και η φυσική του κατάσταση είναι απογοητευτική, κάτι που βίωσαν από πρώτο χέρι στον Άρη.

Ο έμπειρος στόπερ διανύει αισίως το 34ο έτος της ηλικίας του. Από την πατρίδα του υπάρχουν δημοσιεύματα, όπως αυτό της ιστοσελίδας «elmoudjahid.com», που αναφέρει, ότι δείχνει αποφασισμένος αργά ή γρήγορα να στραφεί στην προπονητική. Μάλιστα, το διάστημα 12-15 Δεκεμβρίου, θα λάβει μέρος σε σεμινάρια προπονητικής, προκειμένου να εξασφαλίσει το δίπλωμα CAF B, καθώς είναι ήδη κάτοχος του CAF C.

Σύμφωνα, με το εν λόγω δημοσίευμα, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αλγερίας μαζί με άλλους πρώην διεθνείς, έχουν τον πρώτο λόγο για να εξασφαλίσουν το συγκεκριμένο δίπλωμα, από την Ομοσπονδία της χώρας τους, λόγω της προσφοράς τους στην Εθνική ομάδα.

To Top