ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο τελικός του 2012… επανέρχεται! Όλες οι στοιχηματικές προτάσεις για να πάτε ταμείο

Μόλις δύο παιχνίδια έχουν απομείνει για να ολοκληρωεθεί η φάση των “16” στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και αμφότερες οι αναμετρήσεις αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον απόψε.

Στο σπουδαιότερο παιχνίδι της ημέρας, σε έναν πρόωρο τελικό, η Ισπανία αντιμετωπίζει την Ιταλία, με την πρώτη να μην έχει διαθέσιμο τον τραυματία Καντρέβα, όμως θέλει να “εκδικηθεί” για την ήττα στον τελικό από τους “φούριας ρόχας” πριν από τέσσερα χρόνια. Η Ισπανία από τη μεριά της, με τρην ηττα της από την Κροατία στην τελευταία μάχη των ομίλων, δυσκόλεψε μόνη της το έργο της.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η μαχητική και πρωτάρα Ισλανδία, θα αντιμετωπίσει την έχουσα μεγάλες φιλοδοξίες εθνική ομάδα της Αγγλίας. Ειδικά η τελευταία, μετά από την 2η θέση που κατέκτησε σε έναν όμιλο με Ουαλία, Σλοβακία και Ρωσία, έχει πολλά να αποδείξει, ξεκάθαρα. Η Ισλανδία από τη μεριά της, γνωρίζει ότι ήδη η ως εδώ επιτυχία της είναι μεγάλη και απλώς από εδώ και πέρα ότι περισσότερο έρθει, είναι ευπρόσδεκτο. Δείτε εδώ όλα τα αγωνιστικά νέα και τα προγνωστικά των δύο τελευταίων αναμετρήσεων της φάσης των “16” στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, για τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, η Λιουνγκσκίλε υποδέχεται τη Βάρμπεργκς και η παράδοση είναι ξεκάθαρα υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. Βέβαια η φετινή πορεία της πρωτης δεν είναι καλή και αυτό θα προσπαθήσει από τη μεριά της να εκμεταλλευτεί η φιλοξενούμενη. Επίσης, υπάρχει και ένα παιχνίδι ακόμα από τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας. Στο foxbet.gr μπορείτε τις 5 καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες για να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ.

To Top