Ο Φάκος στέλνει Καλόπουλο στον ανακριτή

O ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, απέρριψε με διάταξή του τις αιτήσεις των διαιτητών Δημήτριου Καλόπουλου και Αλέξανδρου Δημητρόπουλου για την επίσπευση επεξεργασίας των σε βάρος τους εκκρεμών πειθαρχικών υποθέσεων.
Στον Καλόπουλο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το σκάνδαλο με τα στημένα (εμπλέκεται στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-1) και η απόφαση για την περίπτωσή του βγήκε σήμερα γιατί στα γραφεία του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα διαβιβάστηκε έγγραφο της FIFA που ζητάει από την ΕΠΟ για το ποιοί θα είναι οι Έλληνες διαιτητές για το 2012. Κάτι που σημαίνει ότι ο Καλόπουλος δεν θα είναι διεθνής, όπως αναμένόταν άλλωστε.
Όσον αφορά τον Δημητρόπουλο (εμπλέκεται στο Θρασύβουλος-Ηλιούπολη 1-1), αυτή είναι δεύτερη αίτηση που κάνει και απόρρίπτεται. Στο σκεπτικό της απόφασης, ο ποδοσφαιρικός εισγγελέας, Α Φάκος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που να μπορουν να οδηγήσουν στην αθωότητά τους.
Ο Φάκος προέτρεψε τους δικηγόρους τους να πάνε στον ανακριτή και να καταθέσουν αίτηση προτίμησης ώστε οι υποθέσεις τους να τον απασχολήσουν πιο γρήγορα απ’ ότι των υπολοίπων. Τέλος, Γιάχος και Κιοτζένης πήραν απαλλακτική απόφαση από τον Φάκο.
Πηγή: Soccerplus

To Top