ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Φυσέκης δεν ξεχνά τον Άρη, στέλνει τις ευχές του για τη νέα χρονιά και υπόσχεται ότι «πάντα θα είμαι εδώ»!

Ο Γιάννης Φυσέκης βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Άρη με το Ρέθυμνο, αποδεικνύοντας ότι δεν ξεχνάει τους «κίτρινους»!

Ο 30χρονος πρώην γκολκίπερ των «κίτρινων», μπορεί ν΄ αποχώρησε από την ποδοσφαιρική ομάδα, καθώς επέλεξε να δώσει έμφαση στο διδακτορικό του στη μοριακή βιολογία, αλλά όποτε οι υποχρεώσεις του του το επιτρέπουν, φροντίζει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

Το PRESSARIS επικοινώνησε μαζί του και ο ίδιος έστειλε τις ευχές του για το 2016 στους φίλους της ομάδας, τονίζοντας πως «πάντα θα είμαι εκεί για τον Άρη!».

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Δεν μου λείπει το ποδόσφαιρο, όσο και αν ακούγεται παράξενο, αλλά μου λείπει η ομάδα…. Δεν είχα καταφέρει από τότε που έφυγα να έρθω να παρακολουθήσω κάποιο παιχνίδι και το φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα ήταν η κατάλληλη ευκαιρία, γιατί ο Κυζερίδης κάνει πιο γνωστό στον κόσμο ένα δύσκολο δρόμο που πολλοί συνάνθρωποί μας καλούνται να διαβούν και οφείλουμε να είμαστε συνοδοιπόροι», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει, αναφερόμενος στη σημερινή του παρουσία στο Παλέ Ντε Σπορ:

«Όσον αφορά το μπάσκετ, ήταν πάντα μια ιδιαίτερη αγάπη. Άλλωστε ως έφηβος έπαιζα μπάσκετ και όχι ποδόσφαιρο! (σ.σ. ήδη από τον περασμένο Οκτώβρη αποτελεί μέλος της μπασκετικής ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης!»>

Τέλος, ο δίμετρος, πρώην πορτιέρο του Άρη, επεσήμανε πως:

«Εύχομαι υγεία πρωτίστως σε όλους και εν συνεχεία να πετύχει ο σύλλογος τον στόχο του μέσα από το δύσκολο και ορθό μονοπάτι που διάλεξε, έτσι ώστε να είναι αυτοδύναμος και ελεύθερος να στηρίξει κάθε αθλητή του εν ενεργεία και μη…. Πάντα θα είμαι εκεί!».

* Η φωτογραφία είναι από το yellownews.gr.

To Top