Πάνω από 20.000 επισκέπτες στο περίπτερο του Άρη, 200.000 πέρασαν επί 9 μέρες από τη ΔΕΘ!

Mε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία του Άρη στην 78η ΔΕΘ! Πάνω από 20.000 επισκέπτες πέρασαν από το περίπτερο των κίτρινων ενώ συνολικά υπολογίζεται ότι περί των 200.000 επισκεπτών βρέθηκαν στο χώρο της Εκθέσεως!

Βάσει των επίσημων στοιχείων ο αριθμός των επισκεπτών ανήλθε σε 181.050 εισιτήρια, καταγράφοντας την εντυπωσιακή αύξηση του 72,4% έναντι της περσινής διοργάνωσης. σε αυτά εάν υπολογιστούν οι εκθέτες και οι προσκλήσεις το νούμερο αγγίζει τις 200.000 στις 9 μέρες λειτουργίας! Πράγμα που σημαίνει ότι χιλιάδες από αυτούς μπορεί να μην μπήκαν μέσα στο περίπτερο του Άρη, αλλά το είδαν και ένιωσαν την ενέργεια που εξέπεμψε!

Σε ότι αφορά τον Άρη, οι άνθρωποι της ΚΜΑ υπολογίζουν ότι επισκέφθηκαν, είδαν, συμμετείχαν και αγόρασαν προϊόντα των τμημάτων του Άρη πάνω από 20.000 επισκέπτες! “Ήταν κάτι που μας εξέπληξε ευχάριστα. Ήταν ένα άνοιγμα του Άρη προς τα έξω, σε μία τεράστια εκδήλωση που είναι σήμα κατατεθέν για την Θεσσαλονίκη. Ο Άρης ήταν παρών και φώτισε την Έκθεση” σχολίασε στο PRESSARIS χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΜΑ Πάνος Στεφανίδης, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν όλα τα σχόλια των μελών του φορέα.

Με απλά λόγια, ο Άρης διαφημίστηκε, ακούστηκε δυνατά, σε δύσκολες εποχές, όπου η κρίση απλώνεται σε όλα τα επίπεδα και έστειλε ένα πρώτο μήνυμα ενόψει των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια του συλλόγου!

To Top