ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Πάρτι” στο μπάσκετ, “πάρτι” και στο ποδόσφαιρο (εκτός γηπέδου) μετά την αποτυχημένη ενέδρα

Το έχουν στο… αίμα τους προφανώς. Μετά το “πάρτι” στο μπάσκετ και τον αποκλεισμό στον δρόμο για τον τελικό, το “πάρτι” επαναλήφθηκε σήμερα στην Αθήνα στο… ουδέτερο Μενίδι, αλλά αυτή τη φορά εκτός αγωνιστικών χώρων.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άτομα που φορούσαν διακριτικά της ΑΕΚ, έστησαν (αποτυχημένη) ενέδρα στους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν για μια ακόμη φορά, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του Άρη…

Τότε λοιπόν, άρχισαν να πετούν μολότοφ στα βαν των εκδρομέων, τη στιγμή που αυτά έφτασαν στην πλατεία του Μενιδίου…

Η συνέχεια; Γνωστή. Οι νταήδες της οκάς, τράπηκαν σε φυγή, στην εμφάνιση των φίλων του Άρη!

Υπάρχουν επίσης μαρτυρίες για ζημιές σε καταστήματα της περιοχής, για καμμένα αυτοκίνητα και καταστροφές στο χώρο του Δημαρχείου, από εκείνους που έσπευσαν μετά την άνανδρη επίθεση να τραπούν σε φυγή.

Υπήρξε στην συνέχεια παρέμβαση της Αστυνομίας, από δυνάμεις που έφτασαν στην περιοχή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αθήνα, το εξοργιστικό όλων, είναι ότι αντί να συλλάβουν αυτούς που πετούσαν τις μολότοφ και προκαλούσαν τις ζημιές, ήταν να συλλάβουν τέσσερις οπαδούς του Άρη που έσπευσαν να τους… γυμνάσουν! Και δεν έμειναν μόνο εκεί. Η αστυνομία έχει τεράστιες ευθύνες, μια και άφησε τους… τρεχαλατζήδες να μπουν στο γήπεδο με διακριτικά της ΑΕΚ, χωρίς να συμβαίνει τίποτα.

Λογικά αυτή την ώρα η ΠΑΕ Άρης δρομολογεί όλες εκείνες τις ενέργειες για να αποκατασταθεί η τάξη και να αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που τους αναλογούν.

To Top