ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πέρασε (0-2) και από το Αλκαζάρ ο Άρης και συνεχίζει!

Δεύτερη σερί νίκη για τον Άρη και τέταρτη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, με τους “κιτρινόμαυρους” να κερδίζουν με 2-0 τον Απόλλωνα Λάρισας, στην 11η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ. Ντούνης και Διαμαντόπουλος, τα “κιτρινόμαυρα” τέρματα. 

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Η ποιότητα των παικτών του Άρη είναι τέτοια, που σε ματς σαν το σημερινό με τον Απόλλωνα, μπορεί και κάνει την μεγάλη διαφορά. Μία έμπνευση του Ιντζόγλου στο 39΄και ένα ψύχραιμο πλασέ του Ντούνη, ήταν υπεραρκετά προκειμένου οι «κιτρινόμαυροι» πάνε με προβάδισμα (0-1) στα αποδυτήρια. Προηγουμένως, οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού, έχασαν ευκαιρίες (8΄σουτ Ντούνης, 35΄κεφ. Μιλούνοβιτς). Η φάση, όμως, του πρώτου ημιχρόνου, ήταν αναμφισβήτητα το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Άρη στο 22΄. Χέρι του Παπαζαχαρία, πεντακάθαρη παράβαση, την οποία δεν υπέδειξε ο διαιτητής Αντωνίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης ήταν κακός, τουλάχιστον μέχρι και το 70΄. Οι γηπεδούχοι, έπαιξαν τα… ρέστα τους, με επιθετικό σχήμα και κατάφεραν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο. Εκμεταλλεύτηκαν και την κακή εικόνα του Άρη, φτάνοντας ορισμένες φορές πολύ κοντά στο γκολ, με κορυφαία όλων, την ευκαιρία του Καρακατσάνη στο 56΄ , με το πλασέ του να περνάει ελάχιστα άουτ, σε τετ α τετ με τον Καντιμοίρη. Στο 71΄διπλή ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Κόρνερ το οποίο δύσκολα διώχνει ο Καντιμοίρης και στη συνέχεια σουτ του Αγρόδημου, η μπάλα λίγα μέτρα εκτός εστίας. Στο 79΄οι «κιτρινόμαυροι», στην πρώτη τους τελική στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, με την κεφαλιά του Διαμαντόπουλου, να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 88΄ο Συράκος είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει και ένα λεπτό αργότερα, ο Διαμαντόπουλος μετά από προσπάθεια και ασίστ του Παυλίδη, με δυνατό σουτ «τελείωσε» το ματς (0-2) και χάρισε στον Άρη και με τη… βούλα το 9ο φετινό «τρίποντο».

Aπόλλων Λάρισας (Ν. Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγροδήμος, Μαυρίας (86΄Χαραλαμπόπουλος), Καρακατσάνης, Σουλίδης (33΄λ.τρ. Συράκος), Χατζής, Ιβανίδης (61΄Κανούλας)

 Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (80΄Μπαργκάν), Ντούνης (90΄Μαραγκός), Μιλούνοβιτς (61΄Παυλίδης), Διαμαντόπουλος
Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κορτέσης (Αθηνών), Καραθανάσης (Αν. Αττικής)

To Top