ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέταξε βαθμούς ο ΟΦΗ, “κόλλησε” στο Μάλεμε

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας στα Χανιά ανάμεσα σε Κισσαμικό και ΟΦΗ. Οι ομάδες της Κρήτης έμειναν στο 1-1, χάρη σε γκολ των Βουό (81′) και Μίλιτς (87′), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Φούτμπολ λιγκ. 

Στο 81′ οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να διασπάσουν την άμυνα του Κισσαμικού και να ανοίξουν το σκορ. Ο Βαλλιάνος από αριστερά έβγαλε τη σέντρα, ο Βουό βρέθηκε αφύλαχτος στο 2ο δοκάρι και με το σώμα έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας (0-1). Και ενώ αυτό το γκολ φάνηκε να δίνει… φτερά στα πόδια των παικτών του ΟΦΗ, ο Κισσαμικός έφτασε στο 1-1. Στο 87′ ο Τσερκέζος από δεξιά μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και από κοντά ο νεοεισελθών Μίλιτς με πλασέ ισοφάρισε. Στη φάση αυτή οι άνθρωποι του ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκαν έντονα, καθώς κατά την εκτίμησή τους ο Τσερκέζος κατέβασε τη μπάλα με το χέρι.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπ. Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσερκέζος, Σεληνιωτάκης, Γκούμας, Κουρέλλας, Τιάγκο (82′ Μάριο Μαρτίνεθ), Κίκε, Μάντζης (71′ Μίλιτς), Θέος (73′ Βλάχος).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Μίκιτς, Βαλλιάνος, Φαζός, Κώτσιος, Όστοϊτς, Νάστος, Αντουκόρ, Μασάδο (71′ Χαντί), Βουό (84′ Μιλοσάβλιεβ), Όγκμποε (71′ Ράντι).

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Βυζιργιανάκης (Ρεθύμνου)

To Top