Πέταξε το “γάντι” για το διοικητικό – Νέο βήμα από τους Ισπανούς

Στη συνέντευξη τύπου του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, ο Γιώργος Γαλανός πέρα από τα μεταγραφικά, πέταξε το “γάντι” σε ότι αφορά το διοικητικό τοπίο.

«Δίνουμε τα κλειδιά στον ΑΣ. Όποιος θέλει μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου μπορεί να έρθει και να καταθέσει την πρόταση του στον ΑΣ και να πάρει την ομάδα. Όποιος θέλει να πάρει το σωματείο, Κόκε, Δάρλα τους κάνω εγώ δώρο» είπε χαρακτηριστικά ενώ άφησε ανοιχτή την πόρτα των Ισπανών επενδυτών: «Μου ζήτησαν ραντεβού και το δέχτηκα. Ας μου φέρουν εγγυητικές και βλέπουμε. Αν μου αποδείξει ότι έχει τα χρήματα τότε θα συζητήσουμε. Αν  φέρουν 1.500.000 ευρώ θα μιλήσουμε με τον ΑΣ και θα κρίνουμε αν πρέπει να έρθουν».

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά των Ισπανών έκανε νέο βήμα στο πεδίο των συζητήσεων, εξασφαλίζοντας -όπως τονίζεται από ανθρώπους που είναι κοντά τους- το έγγραφο της πιστοληπτικής ικανότητας, ενώ προχωράει και το θέμα του λογιστή κοινής αποδοχής που θα διαχειριστεί σε κοινό λογαριασμό (ΑΣ Άρης-Ισπανών) τα χρήματα της συμφωνίας (εφόσον πραγματοποιηθεί) δηλαδή το 1.000.000 ευρώ που “φωτογράφισε” και ο Γαλανός.

Το αν θα προχωρήσουν οι συζητήσεις κι εάν θα υπάρξει συμφωνία σίγουρα έχει δρόμο ακόμη και σε κάθε περίπτωση, όπως τονίστηκε στη συνέντευξη τύπου θα “περάσει” από τον Ερασιτέχνη Άρη.

To Top