ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παίκτης δέχθηκε επίθεση από οπαδό και… κιτρινίστηκε (video)

Ένας ποδοσφαιριστής στη Νορβηγία πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε μπροστά σε αντιπάλους φιλάθλους και ένας εξ αυτών του επιτέθηκε. Το αποτέλεσμα; Να δεχθεί κίτρινη κάρτα ο σκόρερ…

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ουραγού και υποβιβασμένης Σταρτ με τη Λίλεστρεμ για την Tippeligaen. Ο Ντένις Αντούι άνοιξε το σκορ για τη Σταρτ στο 25ο λεπτό και έτρεξε να το πανηγυρίσει στα γόνατα και δείχνοντας τον ουρανό με τα δυο του χέρια.

Για κακή τύχη του, στην κερκίδα του “Άρασεν” μπροστά στην οποία πανηγύριζε, δεν υπήρχαν μόνο ήρεμοι φίλαθλοι, αλλά και ορισμένοι θερμοκέφαλοι. Ένας εξ αυτών, πήδηξε τις διαφημιστικές πινακίδες, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και επιχείρησε να επιτεθεί στον 23χρονο ποδοσφαιριστή.

Οι υπάλληλοι ασφαλείας απέτρεψαν τα χειρότερα, ωστόσο ο Γκανέζος επιθετικός δεν υπολόγιζε στον… διαιτητή, ο οποίος του έδειξε κίτρινη κάρτα χωρίς λόγο! “Δεν έκανα τίποτα, κανέναν μορφασμό, καμία πρόκληση. Έδειξα απλά τον Θεό”, διατεινόταν ο Αντουί στις δηλώσεις του μετά από τον αγώνα.

Μία ημέρα νωρίτερα, πάντως, στο Αζερμπαϊτζάν, ένας ποδοσφαιριστής επιτέθηκε σε εισβολέα στον αγώνα Νέφτσι – Καραμπάγκ, με συνέπεια ο διαιτητής να εφαρμόσει τους κανονισμούς και να τον αποβάλει.

Πηγή: sport24.gr

 

To Top