ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παίρνει δανεικούς για να γεμίσει το ρόστερ ο Ηρακλής – Κινείται αυτόφορη διαδικασία για Παπαθανασάκη!

Η οικονομική αδυναμία του Σπύρου Παπαθανασάκη, το κακό όνομα στην ποδοσφαιρική αγορά που δημιούργησε (αυτομάτως και για τον Ηρακλή), το εκρηκτικό κλίμα στις τάξεις της ομάδας και η καθυστέρηση στη δημιουργία ομάδας, τον οδηγεί σε μια «λύση»: Δανεική ομάδα.

Σύμφωνα με το metrosport: “Η συμφωνία με τον Πανιώνιο για τους Βασίλη Πατσατζόγλου και Άγγελο Πινιώτη ενεργοποιείται και ο Μίλος Κόστιτς περιμένει τους δύο ποδοσφαιριστές από σήμερα στις προπονήσεις της ομάδας. Εκτός αυτών  μεταφέρουν ανάλογη συμφωνία δανεισμού από τον Πανιώνιο και του ακραίου επιθετικού, Νίκου Καθάριου.

Η «πόρτα» με τον Παναθηναϊκό ωστόσο φαίνεται να είναι ακόμη μεγαλύτερη για την απόκτηση δανεικών παικτών, από την Κ20.

Στη «φουρνιά» των δανεικών από το Κορωπί, εκτός των Στάικου και Ξηρού που τους περιμένουν σήμερα στη Σουρωτή, προχωρούν για τον Μπουζούκη (ο οποίος πάντως χθες ήταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού στον αγώνα του στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά), αλλά και για τέταρτο (!) ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν στο στόχαστρο ακόμη έναν «πράσινο» Αγγελόπουλο (τον Παναγιώτη-Γιώργο, μετά τον Βασίλη πέρσι που απέκτησαν ως ελεύθερο βέβαια και αποχώρησε) από την Κ20! Παράλληλα στη Θεσσαλονίκη αναμένουν σήμερα και τον Ξόμπλιο να μπει στις προπονήσεις.

Στην περίπτωση του Χουάντερσον παρά την αισιοδοξία που εξέφραζαν τα νέα διοικητικά πρόσωπα της ομάδας, υπάρχουν δεδομένες δυσκολίες, καθώς ο Βραζιλιάνος και υψηλό κασέ έχει και φυσικά λαμβάνειν από την περσινή σεζόν”.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το bluearean.gr:

“Εκτός από τα σχεδόν καθημερινά κατασχετήρια και την καθημερινή παρουσία δικαστικών επιμελητών που θυροκολλούν τα σχετικά έγγραφα στη Μίκρα (και στην Κατερίνη), ο Σπύρος Παπαθανασάκης θα βρει μπροστά του ακόμη ένα δικαστικό για εκείνον πρόβλημα.

Η μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων και των επιδομάτων συνιστά ποινικό αδίκημα και από πλευράς Σπύρου Παπαθανασάκη, δεν έχει καταβληθεί σε εργαζομένους της ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες κινούνται νομικά με καταγγελία εις βάρος του προέδρου της εταιρίας, κάτι που σημαίνει πως όπως σε αντίστοιχες περιπτώσεις, ότι το συγκεκριμένο αδίκημα διώκεται κατά τη διαδικασία του αυτοφώρου (με 48ωρη ισχύ) σύμφωνα με τον Α.Ν. 690/45″.

To Top