ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παντελής: «Η Β΄Εθνική είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα σε όλη την Ευρώπη»

Τους στόχους των Χανίων, οριοθέτησε ο νέος τεχνικός της ομάδας Νίκος Παντελής στην παρουσίαση του από την διοίκηση, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι «Η Β’ Εθνική είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα σε όλη την Ευρώπη.»

“Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι κάποια στιγμή ο ΑΟΧ να αποκτήσει μια ποδοσφαιρική ταυτότητα όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Και διοικητικά και με τον κόσμο. Αν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα η διοίκηση και ο κόσμος πρέπει να είναι ενωμένοι. Μόνο έτσι μία ομάδα μπορεί να κάνει επιτυχίες” είπε μεταξύ άλλων για να συμπληρώσει:

«Η Β’ Εθνική είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα σε όλη την Ευρώπη. Όλος ο κόσμος λέει ότι η ομάδα έχει σωθεί. Για μένα δεν έχει σωθεί. Έχει μια ασφάλεια εννέα πόντων, αλλά εύκολα μπορεί να καταρριφθεί αν δεν είμαστε σοβαροί. Επειδή έχω αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις, αρχή μου είναι σε μία κατάσταση τέτοια πάνω από όλα είναι η ομάδα, όχι τα πρόσωπα. Αύριο μπορεί να φύγω κι εγώ. Δεν θα είναι φεύγει ο Παντέλης. Πάνω από όλα είναι η ομάδα και μετά οι παράγοντες που είναι στην ομάδα».

To Top