ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παπαγεωργίου: «Ο Άρης έχει ρόστερ Α’ Εθνικής! Όλος ο κόσμος θέλει τέτοιες ομάδες»

O αμυντικός της Ξάνθης Θανάσης Παπαγεωργίου μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στο χθεσινό φιλικό της ομάδας του με τον Άρη.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για την εικόνα του Άρη: «Έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό ρόστερ, ιδίως για τη Β’ Εθνική. Ο Άρης έχει ρόστερ Α’ Εθνικής, αφού όλοι οι παίκτες έχουν παραστάσεις από τη συγκεκριμένη κατηγορία. Είναι μια αρκετά καλή ομάδα. Χθες ήμασταν σχετικά καλύτεροι και έτσι δεν αφήσαμε στον Άρη να δημιουργήσει και να κάνει το παιχνίδι που του αρέσει. Είναι μια καλή ομάδα με τη μπάλα στα πόδια και του αρέσει να την κυκλοφορεί. Χθες, όμως, δεν βρήκε πολλούς κενούς χώρους».

Για τους παίκτες του Άρη που ξεχώρισε: «Έχει αρκετούς καλούς. Σίγουρα ο Τάτος μπορεί να κάνει τη διαφορά στη Β’ Εθνική. Την έκανε και στην Α’ Εθνική όταν έπαιζε. Μου αρέσουν, επίσης, και τα άκρα του Άρη. Και ο Τσουμάνης που παίξαμε μαζί στον Πανθρακικό είναι καλός παίκτης και οι προσθήκες όπως αυτή του Τζανακάκη θα βοηθήσουν πολύ. Θα χρειαστεί ο Άρης βοήθεια στα ανεβάσματα για να δημιουργήσει υπεραριθμίες στην επίθεση, αφού στη Β’ Εθνική θα συναντήσει πολλές κλειστές άμυνες».

Και κατέληξε: «Όλος ο κόσμος θέλει ομάδες όπως ο Άρης στην Α’ Εθνική. Θέλουμε γεμάτα γήπεδα, γιατί έτσι θα ομορφύνει το ποδόσφαιρο που τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα προς τα πίσω και όχι προς τα μπροστά».

To Top