Παπαδόπουλος: “Υπήρχε πρόβλημα με την πίεση του κόσμου, γι αυτό έφυγα από τον Άρη”

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος αποτελεί παρελθόν για τον Άρη πριν καν συμπληρώσει ένα χρόνο με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ήδη παρουσιάστηκε επίσημα από την Πολωνική Κρακοβία, ενώ έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση οι δηλώσεις του για τους λόγους που αποχώρησε.

Ο Παπαδόπουλος αφού πήρε τη φανέλα με το νούμερο 16 και δήλωσε πολύ χαρούμενος για την νέα σελίδα στην καριέρα του («Θα δώσω τα πάντα για αυτή την ομάδα και ελπίζω ότι ο χρόνος μου στην Κρακοβία να είναι επιτυχή») αναφέρθηκε στον Άρη.

«Υπήρχε ένα πρόβλημα με τους οπαδούς, μια και ήταν μια μεγάλη πίεση πάνω μου. Ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους έφυγα Άρης» σχολίασε ο 24χρονος μέσος με τα μέσα της Πολωνίας, όπως το sportowefakty να αναφέρουν ότι: «ο πατέρας του ήταν ο Δανιήλ Παπαδόπουλος, θρύλος του Ηρακλή και να το ότι έπαιζε στον Άρη, ήταν σαν παίζει στην Κρακοβία ο γιος του θρύλου της Βίσλα Κμιέτσικ».

Τέλος, ο πρώην κιτρινόμαυρος παίκτης σχολίασε: «Αποφάσισα να έρθω στην Κρακοβία, γιατί είναι κάτι νέο για μένα. Θέλω να δοκιμάσω στην Πολωνία. Διάβασα για το πρωτάθλημα και την ομάδα. Δεν έχω δει ποτέ έναν αγώνα από το πολωνικό πρωτάθλημα, αλλά πριν από επτά χρόνια ήμουν εδώ στην Κρακοβία με τον Ηρακλή σε αγώνα για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ».

To Top