Παρέμβαση Άρη στην ΕΕΑ! Ζητάει υποβιβασμό Πλατανιά, Πανιωνίου- Κώνστας στο PRESSARIS: “Θα το παλέψουμε”

Παρέμβαση της ΠΑΕ Άρης σήμερα στην ΕΕΑ. Το μέλος του δ.σ. Θανάσης Κώνστας εκπροσωπεί τους κίτρινους, οι οποίοι θα ζητήσουν την επιβολή ποινών σε Πλατανιά και Πανιώνιο, δηλαδή τον υποβιβασμό τους.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται έξω από τα γραφεία της ΕΕΑ ο παράγοντας της κίτρινης ΠΑΕ, ο οποίος όπως είπε πριν από λίγο στο PRESSARIS πριν εισέλθει στην αίθουσα: “Οφείλουμε να παλέψουμε γιατί ο Άρης έχει έννομο συμφέρον και θίγεται άμεσα, με το θέμα των ισολογισμών. Η διαδικασία μόλις σήμερα ξεκινάει, δεν είναι απλή, έχουμε δρόμο μπροστά μας, ίσως πάρει αρκετές μέρες”.

Μετά την αποκάλυψη της τηλεοπτικής εκπομπής «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, σύμφωνα με την οποία: “έπειτα από εισήγηση δύο μελών της, η Επιτροπή θα συνεδριάσει προκειμένου να ασχοληθεί με τις περιπτώσεις των ΠΑΕ Πλατανιάς και Πανιώνιος, που φέρονται να μην έχουν δημοσιεύσει ισολογισμούς” ο Άρης κάνει παρέμβαση σήμερα στην ΕΕΑ ζητώντας την επιβολή ποινών δηλαδή των υποβιβασμών των δυο ομάδων..

Εφ όσον αποδειχθεί ότι οι δύο ομάδες δεν τήρησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες, τα μέλη της Επιτροπής καλούνται να αποφανθούν εάν τίθεται θέμα υποβιβασμού των δύο ομάδων και θα μεταφέρουν την εισήγησή τους στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν συμβεί κάτι τέτοιο (εάν δηλαδή η ΕΠΟ πάρει μια τέτοια απόφαση), τότε μιλάμε για τεράστιες ανατροπές στο πρωτάθλημα, αφού σε μια τέτοια περίπτωση τη θέση τους δεν θα πάρουν ομάδες της Football League, αλλά θα παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά στη βαθμολογία και στην προκειμένη περίπτωση ο Άρης.

Είναι μια εξωαγωνιστική πιθανότητα του Άρη, την οποία καλείται να εξαντλήσει, σε αυτό το νοσηρό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου οι καταγγελίες πέφτουν κατά ριπάς. Χωρίς η διαδικασία αυτή πάντως, να αποτελεί τη… “χρυσόσκονη” που θα καλύψει τις όποιες διοικητικές διεργασίες πρέπει να γίνουν για την “επόμενη μέρα”!

To Top