ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μελισσάς-Δέλλιος στην Κ19, Ξανθόπουλος στην Κ17

Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1.

Υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναλαμβάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Συλλόγου μας, Κώστας Κωνσταντινίδης.

Προπονητής της ομάδας U-19 του Άρη, η οποία θα συμμετάσχει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Νέων της Football League, είναι ο Πασχάλης Μελισσάς.
Συνεργάτης του 34χρονου τεχνικού -μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της ομάδας μας- θα είναι ο Αλέξανδρος Δέλλιος.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ επιστρέφει στην οικογένεια του ΑΡΗ μετά από 11 χρόνια, αυτή τη φορά από τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Προπονητής της ομάδας U-17 του ΑΡΗ είναι ο Τάκης Ξανθόπουλος, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν ήταν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας U-16.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας (U-19 και U-17) θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (03/09, 11:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον πρώην προπονητή της ομάδας U-17, Δημήτρη Σίτσα, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

To Top