ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παυλίδης: “Yπάρχει κίνητρο, κοιτάμε σοβαρά το Κύπελλο”

Ο Μπάμπης Παυλίδης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αιγινιακό, για την εικόνα των “κιτρινόμαυρων”, το πρωτάθλημα που ξεκινάει, αλλά και τη δική του πρώτη συμμετοχή σε επίσημο ματς, μετά από σχεδόν ένα χρόνο και το παιχνίδι με τον Νέστο στη Χρυσούπολη την 1 Νοεμβρίου 2015.

Για τη νίκη επί του Αιγινιακού: «Ξεκινήσαμε επιτέλους τους επίσημους αγώνες. Υπάρχει κίνητρο και ειδικά στο Κύπελλο. Το έχουμε πει από την αρχή. Κοιτάμε σοβαρά τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Κερδίσαμε αρκετά εύκολα. Μπορεί ναι με να μην πιάσαμε μεγάλη απόδοση, όμως το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μας έδωσε ώθηση και μας έδειξε το δρόμο προς τη νίκη».

Για το κατά πόσο θεωρεί ότι η ομάδα επηρεάστηκε από την απουσία επίσημων αγώνων το τελευταίο τρίμηνο: «Οσο να ναι, μας επηρέασε. Είναι διαφορετικό να δίνεις ένα επίσημο παιχνίδι. Επιτέλους έχει βγει πρόγραμμα και ξεκινάει το πρωτάθλημα. Παιχνίδια με παιχνίδια θα παρουσιαζόμαστε ακόμα καλύτεροι».

Για το εάν η ομάδα είναι έτοιμη να μπει σε ένα πρόγραμμα με τρεις αγώνες την εβδομάδα: «Είμαστε αρκετά έτοιμοι. Διαθέτουμε ένα γεμάτο ρόστερ. Ολοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν είτε στο Κύπελλο είτε στο πρωτάθλημα».

Για τις λύσεις που βρήκε ο Άρης στο σκοράρισμα, σε αντίθεση με τα φιλικά: «Οπως είπα και πριν, είναι διαφορετικά όταν παίζεις έναν επίσημο αγώνα. Δείξαμε αρκετά σοβαροί σε όλο το παιχνίδι και έτσι ήρθαν τα γκολ».

Για το πως νιώθει ο ίδιος με την επιστροφή του σε επίσημους αγώνες μετά από έντεκα μήνες (σ.σ. είχε τραυματιστεί, ενώ είχε και τροχαίο λίγους μήνες αργότερα): «Πέρασε περίπου ένας χρόνος από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που αγωνίστηκα. Νιώθω πολύ καλά και ελπίζω όσο περνάει ο καιρός, να είμαι ακόμα καλύτερος».

To Top