ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Περί ρόστερ, εξτρέμ και γκολ ο λόγος…

Όταν κάποιοι «έβλεπαν» υπεράριθμο ρόστερ, σχολιάζοντας αρνητικά την πληρότητα από επιλογές στα άκρα της επίθεσης κι ενώ η ανάγκη έδειχνε δικαιολογημένα ότι έπρεπε να αποκτηθεί ένας ακόμα φορ, στον Άρη έβλεπαν πιο πέρα από τη… μύτη τους.

Γνώριζαν, πως σε έναν «μαραθώνιο» σαν αυτό της Φούτμπολ Λιγκ, το βάθος του πάγκου, είναι αυτό που θα κάνει την διαφορά. Παραδειγματίστηκαν στο έπακρο, άλλωστε, από το περσινό πάθημα.

Όχι πως θα… χαλούσε τον Δημήτρη Σπανό, ένας ακόμα επιθετικός περιοχής. Κακά τα ψέματα το προσπάθησαν. Ο 48χρονος κόουτς συμβιβάστηκε, όμως, με αυτό και στήριξε πολλά με τη δουλειά που έκανε στην προετοιμασία και τις προπονήσεις, με αυτούς που είχε στη διάθεσή του.

Και από τη στιγμή, που μπορούσε να ανακατέψει την τράπουλα, ποντάροντας πολλά στους πλάγιους επιθετικούς του, εκεί και έριξε το βάρος. Είναι γεγονός πως ο φετινός Άρης παίρνει πολλά από τους ακραίους του.

Όχι μόνο δημιουργία, αλλά και γκολ. Κι όταν δεν… τραβάει κάποιος, μέχρι στιγμής πάντα υπάρχει ένας που θα έρθει από τον πάγκο και θα καλύψει το κενό για να προσφέρει ότι λείπει. Όπως ακριβώς έπραξε και ο Μάρκος Ντούνης.

Είναι γεγονός, πως ο φετινός Άρης και δη ο Δημήτρης Σπανός, περιμένει πολλά από τους εξτρέμ του. Εκτός από τη δημιουργία, έχει αποκομίσει από την παρουσία τους και πολλά γκολ.

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής, από τα συνολικά 11 γκολ που έχουν πετύχει οι «κιτρινόμαυροι» στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, τα επτά έχουν πετύχει οι ακραίοι επιθετικοί του. Δύο τέρματα έχει πετύχει ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ενώ από ένα οι Μάρκος Ντούνης, Γιάννης Πασάς, Πασχάλης Κάσσος και Κενάν Μπαργκάν.

To Top