ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Περιμένει Διαμαντόπουλο, που “σφίγγει” τα δόντια…

Στην τελική της ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα του Σαββάτου με την Παναχαϊκή, όπου σαφέστατος στόχος είναι η πέμπτη σερί νίκη και η διατήρηση, γιατί όχι κι η διεύρυνση, της διαφοράς από την δεύτερη θέση.

Εκεί όπου το «απουσιολόγιο» του Δημήτρη Σπανού, σχεδόν… άδειασε, με τις επιστροφές σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, των Μπάμπη Παυλίδη και Κενάν Μπαργκάν, προστέθηκε το όνομα του Δημήτρη Διαμαντόπουλου.

Ο πρώτος σκόρερ του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα -με τρία γκολ- δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, καθώς ενοχλήσεις στη μέση, υποχρέωσαν τον προπονητή του να τον αφήσει προληπτικά εκτός προπόνησης. Επιζητά την ξεκούραση του Θεσσαλονικιού επιθετικού, προκειμένου να τον έχει κανονικά στη διάθεσή του για τον αγώνα με την Παναχαϊκή, «ποντάροντας» στη φόρμα του και την σχέση που απέκτησε το τελευταία διάστημα με την αντίπαλη εστία.

Αντιθέτως, μετά τις επιστροφές των Μπάμπη Παυλίδη και Κενάν Μπαργκάν, πλέον οι επιλογές του μεσοεπιθετικά έχουν αυξηθεί σημαντικά, καθώς ακόμα κι αν δεν επιλέξει έναν εκ των δύο για το αρχικό σχήμα, σίγουρα και πάντα ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης, έχει ως στόχο να τους δώσει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι τόσο για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τρίτη (28/11), όσο και με τον Κισσαμικό για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, στις 3 Δεκεμβρίου.

To Top