ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πλατέλλας: Συντηρητικά για να είναι απολύτως έτοιμος…

Τα αγωνιστικά του πλάνα για το ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ, άρχισε να φανερώνει από τις χθεσινές δοκιμές στην προπόνηση, ο Δημήτρης Σπανός.

Ο προπονητής του Άρη δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, βρισκόμενος στην… ευχάριστη αυτή θέση, μετά από αρκετό καιρό.

Μάλιστα, στην αρχική ενδεκάδα, αναμένεται να επιστρέψει ο Βαγγέλης Πλατέλλας, τον οποίο ο 48χρονος προπονητής, προσπαθεί να αποφορτίσει, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για την Κυριακή. Γι αυτό το λόγο τις δύο τελευταίες μέρες, ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς την προηγούμενη εβδομάδα, τον άφησαν εκτός αρχικής ενδεκάδας στη Δράμα, ωστόσο, τις έχει ξεπεράσει, όπως φρόντισε να δείξει και στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο αγωνίστηκε, όντας ένας από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες, με τη συμβολή του στην ανατροπή πέραν του δέοντος καθοριστική.

Από σήμερα, μάλιστα, πρόκειται να ανεβάσει ρυθμούς, για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, επωμιζόμενος και σε αυτό το ματς μεγάλο βάρος στην μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας του.

To Top