ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποιες ομάδες ενδιαφέρουν, αλλά και ενδιαφέρονται για την οικογένεια Καλαϊτζίδη

Νέα δημοσιεύματα εμπλέκουν την οικογένεια Καλαϊτζίδη σε σενάρια επιστροφής στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε τι έγραψε το metrosport για τον πρώην έφορο του ποδοσφαιρικού Άρη που πέρασε στην ιστορία για την παταγώδη αποτυχία του σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και στο να υπερασπιστεί το δίκαιο της ομάδας στο θέμα των μπαράζ:

“Ο Αλεξ Κάλας έχει έναν χρόνο περίπου να ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει σε αυτό.

Είναι δεδομένη η επιθυμία του, όπως και του αδελφού του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, να επενδύσουν στο άθλημα, αλλά δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο σε ποια ομάδα. Μπορεί οι ίδιοι να επιθυμούν τον Άρη, αλλά υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι που ενδιαφέρουν αλλά και ενδιαφέρονται για μια επένδυση.

Η μία είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς, που ψάνει έναν οικονομικά δυνατό παράγοντα και ήδη διοικητικοί αλλά και εξωδιοικητικοί παράγοντες έχουν έρθει σε διάφορες επαφές. Σε επαφή με την οικογένεια Κάλας πάντως φέρεται να βρίσκονται και εκπρόσωποι ακόμη δύο συλλόγων:

ΤουΠανσερραϊκού, με τον οποίο ο Αλεξ Κάλας είχε «φλερτάρει» και στο παρελθόν, αλλά και του Πιερικού. Όπως και να έχει, η επιστροφή του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία στο ποδόσφαιρο θεωρείται δεδομένη”.

To Top