Ποιοι… Ναπολιτάνοι τιφόζι; Σαν τους Αρειανούς κανείς! (video)

Ο περσινός Ευρωπαϊκός άθλος του Άρη δεν γράφθηκε μόνο στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και στις κερκίδες, εκεί όπου οι οπαδοί “έγραψαν” χιλιόμετρα και φυσικά ιστορία. Μια ιστορία την οποία δύσκολα μπορεί να επαναλάβουν άλλοι οπαδοί, ομάδων της Ευρώπης, με τόση θέρμη και παλμό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Οι εικόνες από το “Σίτι οφ Μάντσεστερ” στο παιχνίδι Σίτι-Νάπολι…

Στην ίδια κερκίδα του “Σίτι οφ Μάντσεστερ”, εκεί όπου τον περασμένο Φεβρουάριο πάνω από 7.000 φίλαθλοι του Άρη ανάγκασαν την ποδοσφαιρική Ευρώπη να τους υποκλιθεί, δίνοντας οπαδικό… ρεσιτάλ και μαθήματα οπαδικής συμπαράστασης, βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης οι οπαδοί της Νάπολι. Στην ίδια κερκίδα, στις ίδιες θέσεις. Παιχνίδι για το Γιουρόπα λιγκ αυτό του Άρη. Παιχνίδι για το Τσάμπιονς λιγκ αυτό της Μάντσεστερ Σίτι-Νάπολι.

Και όμως οι συγκρίσεις είναι συντριπτικά υπέρ των φιλάθλων του Άρη. Αν και κατ΄εξοχήν δυναμικοί σε παλμό και ποιότητα οι τιφόζι της Νάπολι υστερούσαν την Τετάρτη και σε όγκο -μόλις 3.000 με σχεδόν άδειες τις κερκίδες- και σε παλμό. Συγκρίσεις που δείχνουν και λένε πολλά.

Ας μην ξεχνάμε, όπως άλλωστε θα θυμούνται οι περισσότεροι, ακόμη και αυτός ο σχετικά σνομπ προπονητής των “πολιτών”, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είχε υποκλιθεί στους φιλάθλους του Άρη, αναγνωρίζοντας την μεγάλη τους βοήθεια προς την ομάδα.

Και όπως σημειώναμε και νωρίτερα, να ακόμη ένας λόγος που αποδεικνύει ότι η Ευρωπαϊκή πορεία του Άρη πέρσι, ακόμη λάμπει.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο από τη μεγαλειώδη παρουσία των φιλάθλων του Άρη στο Μάντσεστερ: 

{youtube}TZ-dDTcpOhY|600|450|1{/youtube}

To Top