ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Πολύ καλή δουλειά στον Άρη φέτος, περιμένουμε να τον φιλοξενήσουμε στη Δράμα με τον κόσμο του»

Ο τεχνικός διευθυντής της Δόξας Δράμας, Νίκος Ιωσηφίδης μίλησε με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη, τόνισε ότι στο Κλεάνθης Βικελίδης γίνεται πολύ καλή δουλειά, ενώ υπογράμμισε ότι περιμένει ομάδα και κόσμο για να τους φιλοξενήσουν.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το ότι δεν γίνονται πολλές δηλώσεις από ανθρώπους της Δόξας Δράμας:

Είναι η φιλοσοφία της ομάδας, από τον σχεδιασμό φέτος προσπάθησε να κρατήσει την ομάδα προστατευμένη, κάποιες δηλώσεις μπορεί να παρεξηγηθούν οπότε τις αποφεύγουμε, ιδίως πριν από σημαντικά παιχνίδια όπως αυτό με τον Άρη.

Για το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι ενάντια στον Άρη για την ομάδα του:

Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, στην Β’ Εθνική μπορεί να κερδίσεις τον πρώτο και να χάσεις από τον τελευταίο.

Το παιχνίδι της Κυριακής είναι σημαντικό και για τις δυο ομάδες, ιδίως για εμάς όμως που θέλουμε μόνο νίκη για να κρατηθούμε ψηλά, καθώς ο Άρης έχει πάρει μια μικρή διαφορά και μπορεί να παίξει για δυο αποτελέσματα.

Για την Δόξα Δράμας:

Εμείς με το δεδομένο ότι χτίσαμε μια ομάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα αναγκαστήκαμε να κάνουμε διπλές προπονήσεις και είχαμε κάποιους μικροτραυματισμούς.

Τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουν επιστρέψει Κάσες, Ματσούκας, Γουνδουλάκης και ο Πετρόπουλος έχει επανέλθει αγωνιστικά, ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης και θα αποφασίσει ο προπονητής το κατά πόσο μπορεί να αγωνιστεί.

Για τον Άρη:

Ο Άρης πέραν της φανέλας, του ονόματος και της βαριάς ιστορίας θεωρώ ότι έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ φέτος.

Ο Παύλος ο Μυροφορίδης έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, έχει παίκτες σε όλες τις γραμμές, παίκτες με όλα τα χαρακτηριστικά, παίκτες με ποιότητα και εμπειρία.

Όλα αυτά τα χρειάζεσαι για να γυρίσεις κάποια αποτελέσματα, όπως του Εργοτέλη.

Για το εάν παίζει ρόλο η εμπειρία του Παύλου Μυροφορίδη:

Όπως μιλάμε για την εμπειρία των παικτών σίγουρα παίζει ρόλο η εμπειρία και του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή.

Για το 6/6 του Άρη:

Δεν μπορείς να μένεις σε αυτό, ειδικά όταν παίζεις σε ένα πρωτάθλημα όπως της Β’ Εθνικής όπου κάθε παιχνίδι έχει διαφορετικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, έχει σημασία αν παίζεις σε καλό γήπεδο, έχουν σημασία οι καιρικές συνθήκες.

Το πλεονέκτημα του Άρη είναι ότι πάει για δυο αποτελέσματα.

Για το γήπεδο της Δόξας:

Θεωρώ ότι αν δεν είναι το καλύτερο στην κατηγορία είναι στα 3 καλύτερα, η φιλοσοφία η δική μας είναι ότι θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να αναβαθμίσουμε το ποδόσφαιρο όσο μπορούμε, να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στο ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και να το βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Το να κάθεσαι και να κλαις ότι δεν έχω χορηγούς δεν βγάζεις πουθενά, όλοι θα πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια μας;, εμείς έχουμε μια φιλοσοφία της φιλξενίας, περιμένουμε τους φιλάθλους και την ομάδα του Άρη, να τους φιλοξενήσουμε, να έχουμε έναν αγώνα γιορτή και ο καλύτερος εντός αγωνιστικού χώρου να κερδίσει.

Όποια ομάδα έρχεται την φιλοξενούμε, τις δίνουμε τα προπονητικά μας κέντρα, τους κάνουμε να νιώσουν σαν την έδρα τους, από εκεί και πέρα είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά και ελπίζουμε να κερδίσει ο καλύτερος.

Για την φιλοξενία προς τον κόσμο του Άρη:

Το γήπεδο της Δόξας είναι από τα λίγα γήπεδα που δίνει θέσεις στο κέντρο και δεν πάει να βάλει τους φιλάθλους σε μια γωνία.

Είναι μια νεόκτιστη θύρα η θύρα 6, είναι απομονωμένη αλλά αυτό έχει να κάνει με κάποια έργα που γίνονται δίπλα, οπότε δεν μπαίνει κόσμος δίπλα.

Για το εάν θα υπάρχει εκδοτήριο:

Θα υπάρχει εκδοτήριο, θα περιμένουμε τους φίλους του Άρη να έρθουν.

Έχουμε επίσης και έναν χώρο για να φιλοξενηθεί η διοίκηση και οι παίκτες που είναι εκτός αποστολής.

Για το εάν αναμένεται κόσμος της Κυριακή:

Σίγουρα είναι ένα ματς για εμάς πολύ σημαντικό αλλά ο φίλαθλος κόσμος της Δράμας έχει δείξει ότι είναι πολύ κοντά στη Δόξα, σε αυτό το ματς πιστεύω ότι το γήπεδο θα γεμίσει.

Για τα συγχαρητίρια 

Όταν βαδίζεις πάνω σε μια φιλοσοφία πρέπει να την υποστηρίζεις, πήγαμε στην Παναχαική, οι άνθρωποι μας φιλοξένησαν, ήταν ένα ντέρμπι όπως το μεθαυριανό με τον Άρη.

Από τους οργωμένους οπαδούς μας μέχρι την ομάδα πραγματικά δεν μας έλειψε τίποτα, πραγματικά αν θέλεις να πας το ποδόσφαιρο πιο πάνω πρέπει να δημιουργείς τέτοιο περιβάλλον.

Ενώ τέλος είπε:

Φέτος υπάρχουν ομάδες που είναι ξεκάθαρα ομάδες Β’ Εθνικής, και αυτό πρέπει να φανεί έξω-αγωνιστικά, από θέμα οργάνωσης, από θέμα γηπέδων.

Πραγματικά μέχρι να παίξουμε με την Παναχαική είχαμε απογοητευτεί από τα γήπεδα που είχαμε συναντήσει.

To Top