ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προσέλαβε πρώην διαιτητή η Σπάρτη

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή, την πρόσληψη του πρώην διαιτητή Βασίλη Σκουφίτσα στην θέση του εκπρόσωπού της ομάδας στην ΕΠΟ, εξέδωσε η διοίκηση της Σπάρτης, η οποία φέτος θα αγωνιστεί στην Football League.

 Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1.

Ο Σκουφίτσας τα τελευταία χρόνια ήταν παρατηρητής διαιτησίας, ενώ το Μάιο, στο ΣΚΑΙ βγήκε στη δημοσιότητα, συνομιλία του με αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, στον οποίο έλεγε χαρακτηριστικά: “Εχε το νου σου θέλουν να με διώξουν”…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Βασίλης Σκουφίτσας θα είναι ο εκπρόσωπος της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ στην ΕΠΟ.

Ο Έλληνας διαιτητής, από το 1995 έως και το 2007 σφύριξε σε περισσότερους από 100 αγώνες, για τις επαγγελματικές κατηγορίες και το Κύπελλο Ελλάδας. Αργότερα συνέχισε να προσφέρει στον χώρο, από άλλο πόστο, ως παρατηρητής διαιτησίας έως το 2016 και σήμερα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, με βάση την πολύχρονη εμπειρία του και τις εξειδικευμένες του γνώσεις.»

Υπενθυμίζουμε ότι αφεντικό της Σπάρτης είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

To Top