ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προσφυγή του Άρη στο Υπουργείο Οικονομικών! Γιατί είναι ενοχλημένοι οι δυο πρώην πρόεδροι

Η είδηση από το δικαστικό ρεπορτάζ σχετικά με την πρωτόδικη καταδίκη δυο πρώην προέδρων του Άρη (Νίκος Παπαδόπουλος και Νικήτας Ματθαίου), αφορούσε την υπόθεση των τιμολογίων που “κουβαλάει” ο σύλλογος εδώ και χρόνια.

Οι δυο πρώην πρόεδροι του Άρη έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες, έκαναν έφεση και αισιοδοξούν ότι θα δικαιωθούν σε δεύτερο βαθμό, τη στιγμή που υπάρχουν κάποια λεπτά σημεία στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα:

1. Η πλευρά των “κιτρινόμαυρων” παραγόντων εκφράσει σημαντικές ενστάσεις, κάτι που ειπώθηκε και ενώπιον της διαδικασίας, από τη στιγμή που εκκρεμεί προσφυγή του Άρη στο Υπουργείο Οικονομικών, στην οποία αρνείται την έκδοση τιμολογίων. Η δικαστική πρακτική αναφέρει ότι πρώτα εξετάζονται τα διοικητικά δικαστήρια και μετά τα ποινικά, άρα υπάρχουν απορίες γιατί έγινε η χθεσινή εκδίκαση.

2. Παράλληλα, όπως εξέφρασαν και στη διαδικασία οι νομικοί των δυο παραγόντων υπάρχει και η μαρτυρία των συνεργαζόμενων εταιριών, σύμφωνα, με την οποία ουδέποτε πήραν υπερτιμολογημένα παραστατικά από τον Άρη, απλά εκ των υστέρων μπήκαν στη διαδικασία της περαίωσης, για να μπορούν να λειτουργήσουν στην αγορά.

3. Το ίδιο το ΣΔΟΕ, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην ακροαματική διαδικασία, παραδέχθηκε ότι οι δυο πρόεδροι δεν είχαν κανένα προσωπικό όφελος, οπότε τίθεται σημαντικό θέμα για τη βαρύτητα των ποινών στους συγκεκριμένους παράγοντες.

4. Παπαδόπουλος και Ματθαίου δεν κρύβουν ότι είναι ενοχλημένοι τόσο από την πορεία που πήρε η υπόθεση, για την αυστηρότητα των πρωτόδικων ποινών και ενώ εκκρεμεί η προσφυγή του Άρη, όσο και από τη στάση συγκεκριμένων διοικούντων του συλλόγου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, οι οποίοι γνωρίζουν από πρώτο χέρι, τόσο τι έγινε πριν μερικά χρόνια στην συγκεκριμένη υπόθεση, όσο και το πώς μπορούν να βοηθήσουν σε ένα θέμα που αφορά την κιτρινόμαυρη οικογένεια, αλλά επέδειξαν χαρακτηριστική αδράνεια.

To Top