ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρωτάθλημα φιλάθλων στη Θεσσαλονίκη!

Το 3ο πρωτάθλημα “Fan Clubs League Thessaloniki” είναι γεγονός! Για 3η συνεχόμενη χρονιά φίλαθλοι από 11 διαφορετικούς συνδέσμους ξένων ομάδων με έδρα την πόλη της Θεσσαλονίκης, θα βρεθούν αντιμέτωποι σε ένα πρωτάθλημα 6×6 των 20 αγωνιστικών με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές είναι η Moneysafe, μαζί με την κάρτα της. Διαβάστε αναλυτικά στο foxbet.gr τα πάντα για τα όριά της, τις παροχές, τι προσφέρει, την ταχύτητα στις πληρωμές και γενικά τα πάντα γύρω από το ισχυρό entry της αγοράς. 

Στόχος του πρωταθλήματος είναι ο αθλητισμός, η άμιλλα, η συνάντηση υποστηρικτών διαφορετικών ομάδων για την ανταλλαγή απόψεων, ιστοριών και εμπειριών, ακόμα και η κοινωνική προσφορά και η ανάδειξη μιας διαφορετικής κουλτούρας, μακριά από φαινόμενα βίας και μίσους. Δεν είναι τυχαίο ότι περισσότεροι από 180 παίχτες αγωνίστηκαν την περσινή χρονιά με τα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας και ακόμη περισσότεροι θα αγωνιστούν φέτος!

Έτσι, οι σύνδεσμοι που θα συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα είναι οι:
Arsenal Thessaloniki Fan Club
Barcelona Πανελλήνια Λέσχη Φίλων
Bayern Munchen Fan Club Thessaloniki
Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club
Celtic Thessaloniki Fan Club
Liverpool Official Supporters Club Thessaloniki
Manchester United Hellenic Supporters Club
Manchester City Northern Greece Supporters Club
Marseille Fans Thessaloniki Greece “Les Grecs”
Milan Club Salonicco
Tottenham Hellenic Spurs

Οι ομάδες αγωνίζονται κάθε Παρασκευή, συνήθως μετά τις 9 το βράδυ, σε διάφορα γήπεδα 5χ5 της πόλης μας και οι αγώνες είναι ανοιχτοί για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά από τη σελίδα του πρωταθλήματος στο Facebook “Fan Clubs League Thessaloniki” καθώς και από την επίσημη σελίδα κάθε συνδέσμου!

To Top