Πόι στο PRESSARIS: “Μια γροθιά η ομάδα! Πάμε για νέα νίκη – Κανένα πρόβλημα με τον Άρη”!

Ο Μάουρο Πόι αποδεινύεται ηγέτης εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων. Με την αγωνιστική του παρουσία στο γήπεδο, τα γκολ και τη συμμετοχή στην προσπάθεια της ανόδου, δίνει το… στίγμα του ποιος πρέπει να είναι ο προσανατολισμός του Άρη στο φετινό “Γολγοθά” και στην διαδικασία της “αυτοτιμωρίας”.

Εκτός αγωνιστικών χώρων προσπαθεί επίσης να δίνει δείγματα γραφής. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του στο PRESSARIS πριν από το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς (2014) στον Έβρο.

“Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μας είναι δύσκολος, αλλά εμείς έχουμε μια αποστολή, πάμε για νέα νίκη. Μέχρι το τέλος έχουμε 19 παιχνίδια που είναι πολλά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κερδίζουμε. Από τη μέρα που ήρθε ο κύριος. Κάμπος έχουμε πέντε νίκες και μία ισοπαλία και βαδίζουμε βήμα-βήμα για την άνοδο” είπε αρχικά ο Αργεντινός επιθετικός.

Σχετικά με το κλίμα στην ομάδα τόνισε ότι: “Είμαστε όλοι μια γροθιά, έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε για να έρθει η άνοδος. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και όλα τα παιδιά δουλεύουν για τους στόχους του”.

Τέλος αναφέρθηκε στη φημολογία που τον θέλει να έχει κάποιο πρόβλημα με την ομάδα. Ήταν κατηγορηματικός: “Όποιος τα διαδίδει αυτά λέει ψέμματα. Μεγάλα ψέμματα… Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ομάδα ή με τις συνθήκες που υπάρχουν, είμαι χαρούμενος στον Άρη, ποτέ δεν μίλησα ή συναντήθηκα με κανένα για να πω κάτι διαφορετικό. Ούτε έχω πρόβλημα με το οικονομικό. Ειδικά για μένα αυτό είναι το τελευταίο”.

To Top