Πόππης στο PRESSARIS: “Θέλουν να εξοντώσουν τον Άρη! Eίπα στον Καραμελίδη, αυτά που θα έλεγε κάθε Αρειανός”

O Ηλίας Πόππης, πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι κοντά στην ομάδα και έζησε το «χειρουργείο» του Βοσκάκη, ενώ είχε έντονο διάλογο με τον Γιώργο Καραμελίδη, τον γνωστό και μη εξαιρετέο πρόεδρο της ΚΕΔ.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον παράγοντα του Άρη, ο οποίος μια μέρα μετά δεν μπορούσε να «χωνέψει» τα όσα έγιναν στη Βέροια. «Ακόμη και τώρα δεν μπορώ να πιστέψω τι έγινε και τι είδαμε μπροστά στα μάτια μας. Ήταν πρωτόγνωρο και απίστευτο αυτό που ζήσαμε» τόνισε αρχικά γα να συμπληρώσει:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ανθρώπινα λάθη. Από το πρώτο τέταρτο, είχε δείξει ο διαιτητής κίτρινες σε τρεις παίκτες μας, για ασήμαντη αφορμή! Αυτό με τον Πουλίδο; Ήταν πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ με την λήξη του αγώνα έδωσε το χέρι για να τον συγχαρεί κι αυτός του έδειξε κόκκινη! Σε όλο το παιχνίδι ο Βοσκάκης έστηνε την μπάλα έξω από την περιοχή μας. Απίστευτα πράγματα. Υπάρχει σκοπιμότητα. Υπάρχει σχέδιο εξόντωσης του Άρη, ενώ είμαστε ακόμη στην 8η αγωνιστική»!

Ο Πόππης είχε έντονο διάλογο με τον Καραμελίδη την Κυριακή το απόγευμα. Σχετικά με αυτό μας είπε: «Του είπα αυτό που θα έλεγε κάθε Αρειανός που θα τον έβλεπε μπροστά του. Τον ρώτησα αν είναι ευχαριστημένος από αυτά που βλέπει και αν θα βγάλει ανακοίνωση, όπως έκανε πέρυσι, στο Αρης-Βέροια! Δεν απάντησε, όμως. Όταν τον συνάντησα στην αίθουσα VIP και του απηύθυνα ξανά τον λόγο, είπε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με τον κόσμο του Άρη που τον έβριζε. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, τη στιγμή που κόσμος ήταν ήταν απέναντι στην κερκίδα και γενικά ήταν άψογος με αυτά που έβλεπε»!

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top