Ραντεβού με Κάμπος για το “διαζύγιο”

Χωρίζουν οριστικά οι δρόμοι του Πάουλο Κάμπος με τον Άρη μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες και δεν επιτρέπουν στον βραζιλιάνο να συνεχίσει στον πάγκο των “κίτρινων” ως τεχνικός της ομάδας.

Σήμερα, υπήρξε συνάντηση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη και του Κάμπος, προκειμένου να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια και να βρεθεί ένα νομικό παράθυρο, ώστε ο βραζιλιάνος να παραμείνει στο σύλλογο. Αποστολή που κρίθηκε εξ΄αρχής εξαιρετικά δύσκολη…

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει προγραμματιστεί νέο ραντεβού για την Τετάρτη το πρωί ανάμεσα στον 57χρονο τεχνικό, τον Ερασιτέχνη αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου να μπουν οριστικά οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Κάμπος με τον Άρη.

Ήδη, αναζητούνται και εξετάζονται οι λεπτομέρειες που αφορούν το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας του Άρη με τον Κάμπος (πληρωμές μισθού, αυτοκινήτου, αεροπορικών εισιτηρίων και αμοιβή μάνατζερ) προκειμένου να εκδοθεί κι επίσημα το “διαζύγιο”.

Οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος, με επικεφαλής τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αφού εξέτασαν όλα τα δεδομένα, βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση Έλληνα προπονητή. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν υπάρχει η πρόθεση να επιστρέψει ως πρώτος προπονητής ο ίδιος ο Καλαϊτζίδης ή θα προκριθεί κάποια άλλη λύση.

To Top