Ραντεβού με τον δικηγόρο, έδωσε ο Άρης τις εγγυήσεις σε Κόκε και στέλνει τα συμφωνητικά! Τον περιμένουν 3 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του Σέρχιο Κόκε! Οι χθεσινοβραδινές εξελίξεις δίνουν πλέον την βεβαιότητα στον Άρη και στους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος, ότι ο Ισπανός επιθετικός θα ενισχύσει την προσπάθεια για την άνοδο της ομάδας από τον Ιανουάριο! 

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Άρη είχαν χθες καθοριστικό ραντεβού με τον δικηγόρο του Κόκε στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο Άρης έδωσε από την πλευρά του τις οικονομικές εγγυήσεις που είχαν προσυμφωνηθεί κατά τις αλλεπάλληλες συζητήσεις με την πλευρά του Ισπανού τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και τηλεφωνικά, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την επικύρωση της συμφωνίας.

Με βάσει αυτά που συμφωνήθηκαν δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο εμπόδιο. Ήδη ο Άρης ετοιμάζει όλα τα σχετικά έγγραφα και τα συμφωνητικά που θα σταλούν στον Ισπανό, ώστε να κλείσει και τυπικά το θέμα!

Εφόσον δεν προκύψει κάποια απρόβλεπτη εξέλιξη – και με την πλευρά του Άρη να θεωρεί δεδομένη την συνεργασία – ο Κόκε θα έρθει στη Θεσσαλονίκη τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου (πιθανότερη ημερομηνία 3 Ιανουαρίου), ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα του Πάουλο Κάμπος.

To Top