ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης, ο Άρης του Κούπερ κι έξι χρόνια αργότερα… η Σπόρτινγκ Χιχόν! (video)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ηττήθηκε εντός έδρας από την Σπόρτινγκ Χιχό και χάνει και τις λίγες ελπίδες που της είχαν μείνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, το… τρομερό σε αυτή την ήττα ήταν ότι για πρώτη φορά στα χρόνια του Ντιέγο Σιμεόνε, η Ατλέτικο δέχτηκε ανατροπή στο σκορ, ενώ κέρδιζει στο α’ 45λεπτο! Χρειάστηκαν δηλαδή 248 επίσημα ματς για να υποστεί αυτό το… σοκ ο Αργεντίνος τεχνικός!

Την τελευταία φορά στο πρωτάθλημα που οι Μαδριλένοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο και ηττήθηκαν στο τέλος ήταν στις 28 Μαρτίου του 2010. Ο Κίκε Φλόρες ήταν στον πάγκο της ομάδας, η οποία φιλοξενούνταν στο Μπερναμπέου από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ρέγιες στο 10′ άνοιξε το σκορ, αλλά ο Τσάμπι Αλόνσο στο 49′, ο Αρμπελόα στο 55′ και ο Ιγουαϊν στο 62 έκαναν την ανατροπή (μείωσε σε 32 ο Φορλάν).

Ωστόσο, το πιο πρόσφατο σοκ ήττας με ανατροπή στην επανάληψη σε όλες τις διοργανώσεις είχε άρωμα… ελληνικό! Ναι, ο Αρης του Εκτορ Ραούλ Κούπερ ήταν αυτός που ολοκλήρωνε μια μεγάλη ανατροπή στο β’ μέρος! Ηταν 1η Δεκέμβρη του 2010 και η Ατλέτικο υποδεχόταν τους Κίτρινους στο Βιθέντε Καλντερόν! Ο Κόκε στο 2′ άνοιγε το σκορ, όμως ο Φορλάν στο 11′ και ο Αγουέρο στο 16′ έβαλαν την ομάδα τους μπροστά στο σκορ. Η επανάληψη εφιαλτική, με τον Κόκε και τον Λαζαρίδη να παγώνουν τη Μαδρίτη και να δίνουν μια τεράστια νίκη στον Αρη!

 

To Top