ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ρόκα: «Δημιουργεί παιχνίδι από πίσω και θα βοηθήσει πολύ ο Ποτουρίδης»

O πρώην προπονητής του Πανθρακικού Μανουέλ Ρόκα μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στον Γιάννη Ποτουρίδη, με τον οποίο ο Άρης έχει έρθει σε συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανουέλ Ρόκα στο Metropolis 95,5:

Για το που βρίσκεται τώρα: «Είμαι στην Ισπανία και κάνω διακοπές ακόμα, δεν άρχισαν σχολείο τα παιδιά, οπότε χαλαρώνουμε».

Για το αν μπορεί να βοηθήσει τον Άρη ο Ποτουρίδης: «Απέδειξε στον Πανθρακικό με τις καλές του εμφανίσεις ότι είναι σε υψηλό επίπεδο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτά που έκανε, τον είχα βασικό. Είναι σημαντικό για τον Άρη να έχει παίκτες με εμπειρίες. Ο Ποτουρίδης είναι νέος, αλλά έχει εμπειρίες και μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο».

Για τα στοιχεία του Ποτουρίδη: «Είναι αριστερός στόπερ, παίζει και μπακ. Έχει πολύ καλή πάσα, μπορεί να παίξει από πίσω. Καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό να μπορείς να δημιουργήσεις από την άμυνα. Επίσης, μιλάει πολύ και καθοδηγεί την ομάδα. Στο τακτικό κομμάτι προσαρμόζεται πολύ εύκολα. Εγώ είχα αλλάξει τον τρόπο που παίζαμε άμυνα, γιατί είχαμε πάει σε ζώνη άμυνας. Προσαρμόστηκε άνετα, αυτό είναι σημαντικό για μένα. Κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο και είναι σημαντικό το ότι ο Ποτουρίδης μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».

Για τα δυνατά σημεία του ποδοσφαιριστή: «Μπορεί να δημιουργήσει από πίσω, είναι καλός στο τακτικό κομμάτι και είναι από τα στόπερ που παίζουν επιθετικά. Έχει πολύ καλή σέντρα. Είναι παίκτης που ανεβαίνει, είναι πολύ χρήσιμος για τον Άρη».

Για το τι θα κάνει ο ίδιος στο μέλλον: «Θα περιμένω λίγο. Πριν δύο χρόνια δεν είχα ομάδα, αλλά ήμουν στην Ελλάδα και πήγα να δω τα περισσότερα παιχνίδια. Τώρα δεν είμαι κάπου και θα δω που θα πάω».

To Top