ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σίτσας: “Δεν επαναλήφθηκαν τα περσινά λάθη στον Άρη”

To πρώην μέλος του τεχνικού τιμ του Άρη Δημήτρης Σίτσας και νυν προπονητής του Αετού Ορφανού στη Γ΄εθνική μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για τα στημένα παιχνίδια και όσα ακούγονται:

Όλος ο κόσμος, όλοι μας θέλουμε καθαρό ποδόσφαιρο, η δικαιοσύνη έχει κάνει πολλά πράγματα, ειδικά στην Ιταλία, υπήρχαν αποδείξεις και με αυτά τα εργαλεία επιβλήθηκε ο νόμος. Και στην Ελλάδα υπάρχουν και νομοθέτες, και δικαστικοί και δικηγόροι, υπάρχουν άνθρωποι, που αν υπάρχει κάτι να βρούνε, και αν θέλουν θα το βρούνε. Εάν έχεις αποδείξεις θα πρέπει να τις καταθέσεις. Δεν μπορεί να καταγγέλλεις στο στιλ μου είπες, σου είπα κτλ.

Για τον Αετό Ορφανού:

Κάναμε ένα πολύ καλό σερί για τα δεδομένα που έχουμε. Δεν σας κρύβω ότι η Γ’ Εθνική είναι μια πολύ καλή κατηγορία για την ομάδα μας, είμαστε ένα χωριό 500 κατοίκων, η Γ’ Εθνική είναι η κορυφή μας. Ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσει η ομάδα την παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται, δεν έχουμε παραπάνω βλέψεις. Ο σκοπός της ομάδας αυτής είναι αυτός, έρχεται πάρα πολύς κόσμος να δει την ομάδα, αυτό είναι το μέλημα μας, να κάνουμε μια καλή πορεία στην Γ’ Εθνική.

Για τον Άρη:

Έχει γίνει μια καλή και μελετημένη δουλειά, βασισμένη στις αποτυχίες της περσινής χρονιάς. Θεωρώ ότι τα λάθη δεν επαναλήφθηκαν.

Έχουν έρθει παίκτες με πάθος, με ψυχή και γνώστες της κατηγορίας, και ως εκ τούτου αυτές οι ποιότητες των παικτών δίνουν τα αποτελέσματα στην ομάδα.

Για το εάν υπάρχει αντίπαλος για την πρώτη θέση;

Οι ομάδες δεν φαίνεται να μπορούν να τον κοντράρουν, εκτός από την Παναχαική με την οποία μένω έκπληκτος.

Δεν περίμενα από μια ομάδα που τώρα ανεβαίνει να έχει το σθένος να πάει τόσο ψηλά.

To Top