ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε ρυθμούς… τελικού Champions League το Κάρντιφ

Το Κάρντιφ ζει στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού μεταξύ της Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (03/06, 21:45).

Tο βράδυ του Σαββάτου (03/06, 21:45) θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Champions League μεταξύ της Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης στο Millennium του Κάρντιφ. Η πρωτεύουσα της Ουαλίας έχει βάλει ήδη τα γιορτινά της, αφού το κέντρο της πόλης έχει “πλημμυρίσει” από αφίσες των ομάδων και των χορηγών της σπουδαίας αναμέτρησης.

Αποστολή στο Κάρντιφ: Στέλιος Χαρτζουλάκης

Ουσιαστικά, όλα τα ιστορικά μνημεία της πόλης, μεταξύ των οποίων είναι ο Κάστρο του Κάρντιφ, καθώς κι η Δημοτική Βιβλιοθήκη έχουν “ντυθεί” στα χρώματα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Παράλληλα, τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια εξαιτίας και της τρομοκρατικής επίθεσης στην “Manchester Arena” πριν από οχτώ ημέρες. Οι διοργανωτές δεν θέλουν να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με την τέλεση του αγώνα. Γι’ αυτό το λόγο, στους δρόμους της πόλης βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες επιβλέπουν και την παραμικρή κίνηση.

Δείτε τις PHOTOS:

Πηγή: sport24.gr
To Top