ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σημαντικό κομμάτι του “παζλ” η συμβολή του κόσμου για το “3 στα 3”

Το πρωτάθλημα δεν είναι ο μόνος θεσμός που θα απασχολήσει τον Άρη, το προσεχές διάστημα…

Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού, έχουν μπροστά τους μία τριάδα αγώνων, που θα κρίνουν πολλά. Τόσο αναφορικά με τη διαφορά που έχουν ήδη «χτίσει» από τις ομάδες που βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Φούτμπολ Λιγκ, όσο και με το μέλλον τους στον θεσμό του Κυπέλλου.

Σαφέστατα και αυτό που απασχολεί αρχικά τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι το σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος με την Παναχαϊκή, η οποία μετά τη «γκέλα» της, την περασμένη αγωνιστική στην Πάτρα με τον Κισσαμικό, έμεινε δύο βαθμούς πίσω από τους «κιτρινόμαυρους», όντας μέχρι εκείνη τη στιγμή «συγκάτοικοι» στην κορυφή. Με νίκη ο Άρης θα αποσπαστεί πέντε βαθμών, από τους Αχαιούς, που αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αναφορικά με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Έπεται ο άκρως σημαντικός αγώνας Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Τρίτη 28 Νοεμβρίου.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν μόνο νίκη επί των Ηπειρωτών, προκειμένου να προκριθούν στους «16» του θεσμού. Διοργάνωση, που ναι μεν έρχεται σε δεύτερη μοίρα φέτος, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν πολλές πιθανότητες πρόκρισης, οι «κιτρινόμαυροι» είναι υποχρεωμένοι να τις κυνηγήσουν.

Η τριάδα «κλείνει» με τον αγώνα, κόντρα στον Κισσαμικό στις 3 Δεκεμβρίου και πάλι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να πετύχουν το «δύο στα δύο» στα ματς του πρωταθλήματος, προκειμένου να διατηρήσουν ή ακόμα καλύτερα να αυξήσουν την ήδη υπάρχουσα διαφορά, πριν κληθούν να αντιμετωπίσουν Δόξα Δράμας (εκτός) και ΟΦΗ (εντός), που ακολουθούν στο πρόγραμμα.

Αν κάτι περιμένουν, όχι μόνο το ερχόμενο Σάββατο με την Παναχαϊκή, αλλά και στα δύο επόμενα εντός έδρας ματς οι «κιτρινόμαυροι» είναι η δυναμική παρουσία του κόσμου. Οι φίλαθλοι του Άρη έχουν κάθε λόγο πλέον να βρεθούν μαζικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προκειμένου να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Δημήτρη Σπανού, ώστε να επιτευχθούν οι βραχυπρόθεσμοί στόχοι που έχουν τεθεί για τους συγκεκριμένους αγώνες.

To Top