ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στέλνει φανέλα του ο Φουστέρ σε Χαβίτο με το μήνυμα: “Θα ήθελα να έρθω, αλλά…”

Την καλύτερη δυνατή οργάνωση του φιλικού του Άρη με την Μικτή Αγάπης στις 5 Μαΐου θέλουν να επιτύχουν οι ιθύνοντες του ΑΣ, που ποντάρουν πολλά στο συγκεκριμένο φιλικό, τόσο για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού προσώπου του συλλόγου, όσο και για το πρεστίζ του.

Ένα φιλικό το οποίο ξεκίνησε ουσιαστικά με πρωτοβουλία του Φρανθίσκο Χαβίτο, ο οποίος εμπνεύστηκε την ιδέα της διοργάνωσης του φιλικού ανθρωπιάς, ώστε να σταλεί ένα μήνυμα αγάπης από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν για να δώσουν το παρών ήταν και ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού είναι επιστήθιος φίλος του Χαβίτο, από την κοινή παρουσία τους στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Φουστέρ διεμήνυσε στον Χαβίτο, ότι “θα ήθελα πολύ να έρθω, αλλά έχουμε τον τελικό του κυπέλλου δυο μέρες μετά (σ.σ. 7 Μαΐου με την ΑΕΚ). Θα είμαι νοερά εκεί και θα συμπαρασταθώ με κάθε τρόπο στην όμορφη πρωτοβουλία…”, ενώ θα στείλει μια φανέλα του, προκειμένου να μπει στη δημοπρασία, τα έσοδα της οποίας θα πάνε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα!

To Top