Στην Αλκμήνης περιμένουν τον Κόκε και προχωρούν για τον Έλληνα επιθετικό – Άλλες 3-4 προσθήκες

Μια ακόμη σύσκεψη για τα μεταγραφικά έγινε το απόγευμα της Πέμπτης από τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος και το τεχνικό τιμ. Μετά την πρώτη μεταγραφή, αυτή του Φίλιππου Δάρλα, ο Άρης περιμένει την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Σέρχιο Κόκε, όπως ανακοίνωσε στη συνέντευξη τύπου ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Γαλανός.

Στην Αλκμήνης θεωρούν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τον Ισπανό επιθετικό και στις αρχές του νέου έτους θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφοντας στον Άρη για να βοηθήσει την προσπάθεια της ανόδου. Ο Κόκε μέχρι το Σάββατο αναμένεται να επιστρέψει στη Μάλαγα και να πάρει κάποιες ανάσες ξεκούρασης από την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Ινδίας, πριν προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Από κει και πέρα, οι κίτρινοι προχωρούν στο θέμα της απόκτησης του Έλληνα επιθετικού, με τον οποίο υπάρχει η αίσθηση για συμφωνία, αλλά είναι ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει στο τέλος του χρόνου.

Ο Άρης αναμένεται να κάνει άλλες 3-4 προσθήκες. Όπως έχει τονιστεί σε αρκετές συζητήσεις και σε δημόσιες τοποθετήσεις του Κάμπος, οι ανάγκες αφορούν ένα δεξί μπακ που να μπορεί να παίξει στα χαφ, έναν επιτελικό μέσο, αλλά και έναν αμυντικό χαφ.

To Top