ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα 7+1 δεδομένα της υπόθεσης για την ΠΑΕ: Στην Λήμνο ο Μπούμπουρας θέλει τον χρόνο του και πειστικές “απαντήσεις”

Η υπόθεση της ενδεχόμενης εμπλοκής του Παντελή Μπούμπουρα στην ΠΑΕ Άρης είναι ανοιχτή, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, όχι βιαστικά συμπεράσματα και κυρίως χρόνο.

Αυτό το ξεκαθάρισε η πλευρά του επιχειρηματία από την Λήμνο, υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι θέλει χρόνο πριν μπει στη διαδικασία για το εάν θα ασχοληθεί ή όχι ενεργά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, αλλά κυρίως χρειάζεται και πειστικές “απαντήσεις”.

Τα δεδομένα για το εάν μπει ή όχι στο “παιχνίδι” της διαδοχής της ΠΑΕ Άρης ο Μπούμπουρας είναι ξεκάθαρα.

Συγκεκριμένα:

1. Ήδη, έχει συναντηθεί δυο φορές με ανθρώπους του Άρη, οι οποίοι λειτούργησαν εκτός του επίσημου Άρη. Από ενδιαφέρον για τον σύλλογο, αλλά χωρίς θεσμικό ρόλο και λόγο.

2. Συναντήθηκε σε ανύποπτο χρόνο με τον Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά σε αυτήν την πρώτη (και μοναδική) συνάντηση, δεν έγινε η παραμικρή κουβέντα για Άρη. Δεν υπάρχει καμία επίσημη συζήτηση, δεν υπάρχει καμία κίνηση εξαγοράς της ΠΑΕ Άρης…

3. Ο Μπούμπουρας επιθυμεί να κάνει επαφές και συζητήσεις με δικούς του ανθρώπους και συνεργάτες στην Αθήνα μέσα στις επόμενες δέκα μέρες, προκειμένου να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη άποψη για την μορφή και τον τρόπο επένδυσης στον Άρη.

4. Το εάν αποφασίσει τελικά να επενδύσει στον Άρη είναι σε πρώτη φάση θέμα δικό του, οπότε μοιραία θα κληθεί να γίνει συγκεκριμένος με ποιον τρόπο θα γίνει αυτή η επένδυση και ποιος θα είναι ο οικονομικός πήχης. Πόσα χρήματα δηλαδή είναι διατεθειμένος να βάλει, εάν θα είναι ο ίδιος «παρών» ή εάν θα επιλέξει συνεργάτες εμπιστοσύνης κτλ.

5. Το σημείο κλειδί στη συνέχεια είναι εάν θα γίνει η τελική συζήτηση με τον ρυθμιστή των εξελίξεων και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Θόδωρο Καρυπίδη και η στάση που θα κρατήσει αυτός στο θέμα. Πόσα χρήματα θα ζητήσει (εάν γίνει επίσημη πρόταση) και γενικά τι έχει στο μυαλό του…

6. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο για μια συνεργασία με άλλον-άλλους επιχειρηματίες. Ήδη το όνομα του Αλέξανδρου Φουρλή έχει μπει στη συζήτηση, ρίχνοντας νερό στο αυλάκι της “επόμενης μέρας”.

7. Επιβεβαιώθηκε ότι σήμερα θα είναι στην Λήμνο ο Παντελής Μπούμπουρας για την βάπτιση στην οποία ο γιος του Σταύρος είναι νονός. Δεν αποκλείεται να μεταβεί στην Λήμνο ο Αλέξανδρος Φουρλής, ο οποίος φαντάζει ως ένας ένας από τους πιθανότερους «συμπαίκτες» του Μπούμπουρα στις διοικητικές εξελίξεις.

8. O Μπούμπουρας εξέφρασε ξεκάθαρα ότι αγαπάει και σέβεται τον Άρη και κυρίως τον κόσμο του. Θέλει να τον κοιτάει στα μάτια του. Είτε λοιπόν γίνει, είτε όχι, ο Άρης έχει έναν εν ενεργεία ισχυρό φίλο στο πλευρό του. Κι αυτό δεν πρέπει να το αφήσει αναξιοποίητο η οικογένεια του Άρη…

 

To Top