ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην τράπεζα για τον αναλυτικό πίνακα καταθέσεων η επιτροπή – Τα επόμενα βήματα

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν επίσημα τα μέλη της πενταμελούς επιτροπής, υπάρχει υπερκάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, δηλαδή μπήκαν περισσότερα από 1.200.000 ευρώ. Προς το παρόν δεν γνωρίζουν περισσότερες λεπτομέρειες για το ακριβές ποσό και το ποια από τα μέλη του συλλόγου προχώρησαν -επίσημα- στην αγορά μετοχών. 

Σήμερα θα πάρουν στα χέρια τους, τον αναλυτικό πίνακα των καταθέσεων, όπου και θα δουν το όνομα του Θοδωρή Καρυπίδη, να έχει υπερκαλύψει το Μετοχικό Κεφάλαιο.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ…

Aρχής γενομένης από σήμερα, η πενταμελής επιτροπή θα ξεκινήσει επαφές με το Γενικό Εμπορικό Μητρώο, ενώ εκκρεμούν οι αντίστοιχες με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς –προς το παρόν- παραμένει σε αδράνεια, ενώ η πληροφόρηση που υπάρχει, για το μέλλον της, είναι συγκεχυμένη. Για να γίνει αυτό θα αναμένει τον αναλυτικό πίνακα καταθέσεων της τράπεζας, ώστε να τον παρουσιάσει στην Ε.Ε.Α., όταν αυτή θα μπορέσει να συνεδριάσει ή όταν θα υπάρξει ολοκληρωτική αποδόμηση της υπάρχουσας σύνθεσης από τον Σταύρο Κοντονή.

Μέχρι την Τρίτη, μάλιστα, αναμένεται να υπογραφεί από τα πέντε μέλη της επιτροπής και το καταστατικό της νέας εταιρίας, το οποίο είναι ήδη έτοιμο, έχει παραδοθεί προς εξέταση στο νομικό επιτελείο του Α.Σ., αλλά και οτυ Θοδωρή Καρυπίδη, οι οποίοι άναψαν και το “πράσινο φως”.

Στην κορυφή των «τεχνικών» ζητημάτων που χρήζουν (άμεσης) επίλυσης είναι η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Βέροια. Εάν δεν το καταφέρει ο Καρυπίδης, δεν θα καταστεί, επίσημα, μεγαλομέτοχος στην υπό σύσταση ΠΑΕ Αρης. Όπως διαρρέει το περιβάλλον του, το όλο θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά για να υπάρξουν ανακοινώσεις, πρέπει να δώσει το «ΟΚ» η ΕΕΑ. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο ίδιος ο επιχειρηματίας οφείλει να κάνει ό,τι μπορεί, για να πείσει ότι έχει τα εχέγγυα (πόθεν έσχες, ονομαστικές μετοχές), για να ηγηθεί των «κιτρινόμαυρων».

To Top