ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στύλας: «Μετά την Μπόκα γιατί όχι και η Ντόρτμουντ! Ο θεός του πολέμου δεν χάνει τον πόλεμο»

Ο Ρήγας Στύλας, ο υπεύθυνος της διοργάνωσης του μεγάλου φιλικού με την Μπόκα Τζούνιορς αναφέρθηκε στο χάπι εντ της υπόθεσης μιλώντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8 και στην εκπομπή «αθλητικό X-PRESS»:

“Τέλος καλό όλα καλά. 8 Νοεμβρίου έρχεται η Μπόκα. 45 μέρες δουλεύαμε όλοι νύχτα για να καταφέρουμε να κλείσουμε αυτό το μεγάλο φιλικό. Δεν έφερε καμία ευθύνη ο Άρης. Εμείς καλέσαμε κάποιον να έρθει στην χώρα μας, ο συγκεκριμένος κάποιος μπορεί να μην μπορεί να έρθει εκείνη την συγκεκριμένη μέρα, όπως συνέβη με την Μπόκα και τον αγώνα κυπέλλου.

Για το με ποια ομάδα θα έρθει η Μπόκα είπε:

Με το ποια ομάδα θα έρθει είναι καθαρά θέμα τεχνικού επιτελείου της Μπόκα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι θα έρθει η Μπόκα Τζούνιορς.

Για το ποια μέρα θα έρθει η Μπόκα είπε:

6 Νοεμβρίου θα έρθει η Μπόκα στην Θεσσαλονίκη. 45 μέρες δουλεύαμε όλη νύχτα και καθημερινά βρίσκαμε ένα εμπόδιο, τώρα άμα ήταν τυχαίο η όχι χωρίς αποδείξεις δεν μπορώ να το πω. Εμείς κρατάμε ότι εν τέλει κλείσαμε το φιλικό.

Για το αν έχουμε και άλλα μεγάλα event να δούμε στο μέλλον είπε:

Αυτό ήταν η αρχή, ας ανέβει ο Άρης με το καλό και θα δείτε πολλά καλύτερα πράγματα σας το υπόσχομαι αυτό. Αυτό που κατάλαβα πάντως όσο καιρό συνεργάζομαι με τον Άρη έχω καταλάβει ότι ο Άρης έχει τόσο μεγάλη δύναμη και τόσο τεράστιο λαό αλλά έχει και πολλούς εχθρούς. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο «θεός του πολέμου» τον «πόλεμο» δεν θα τον χάσει.

To Top