ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συζήτησαν προπονητής-παίκτες για να βρουν τη λύση…

Η απόδοση του δεύτερου 45λέπτου στη Λάρισα, προβλημάτισε έντονα, γι αυτό χθες, προπονητής και παίκτες συζήτησαν για αρκετή ώρα, προκειμένου να βρουν τη λύση, ώστε να μην επαναληφθεί ξανά παρόμοια εικόνα.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Δημήτρης Σπανός θέλησε να… διαφοροποιήσει την καθιερωμένη του ομιλία, μετά από κάθε αγώνα, δίνοντας το ελεύθερο σε κάθε ποδοσφαιριστή, να εκφράσει την δική του άποψη για το γεγονός πως η ομάδα σε ορισμένα ματς, όπως και προχθές με τον Απόλλωνα, δεν έδειξε την πραγματική της εικόνα για μεγάλο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου. «Στην επανάληψη είχαμε ένα μεγάλο κενό και πρέπει να βρούμε τη λύση γι αυτό.

Δεν γίνεται να τους δίνουμε δικαιώματα και να ελπίζουν. Κινδυνεύουμε να δεχθούμε γκολ και είναι μια διαδικασία δύσκολη να κυνηγάμε τη νίκη, ενώ μπορούμε να την εξασφαλίζουμε από νωρίτερα, συγκριτικά με το τελευταίο μας ματς», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Άρη, ακούγοντας εν συνεχεία τις απόψεις των παικτών του.

Όλοι συμφώνησαν πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος, ωστόσο, κανείς δεν το επικαλέστηκε ως δικαιολογία, από τη στιγμή που μέλημά τους, είναι να βρουν άμεσα το «φάρμακο».

Μέσα από τη συζήτηση, δόθηκαν οι υποσχέσεις εκατέρωθεν, πως αρχής γενομένης από το επόμενο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕ Καραϊσκάκης, η ομάδα θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τα καλά της διαστήματα εντός του αγωνιστικού χώρου, προκειμένου να μπορέσουν οι «κιτρινόμαυροι» να «καθαρίζουν» κάθε φορά, όλο και πιο νωρίς την υπόθεση νίκη.

To Top