ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συμφωνία Μπαρτσελόνα με Λίβερπουλ για Κουτίνιο

Τελικά ο επιμένων νικά… Μπορεί η Λίβερπουλ να είχε απορρίψει τρεις φορές προτάσεις της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Φιλίπε Κουτίνιο, αλλά όπως αναφέρουν τα βρετανικά και ισπανικά ΜΜΕ, η ισπανική ομάδα δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σταρ, επανήλθε με νέα προσφορά και η συμφωνία θεωρείται, πλέον, γεγονός!

Αυτό υποστηρίζει με σημερινό της πρωτοσέλιδο η αθλητική εφημερίδα της Βαρκελόνης «Sport», σημειώνοντας πως το κόστος της μεταγραφής (120 εκατ.+40 εκατ. μπόνους υπογραφής) θα φθάσει τα 160 εκατ. ευρώ (!) και θα αποτελέσει την τρίτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, μετά τους Νεϊμάρ και Κιλιάν Μπαπέ, για τους οποίους η Παρί Σεν Ζερμέν δαπάνησε 222 εκατ. και 180 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

Η τελευταία πρόταση των Καταλανών έπεισε τη Λίβερπουλ, καθώς ο ισπανικός σύλλογος αναζητά πάντα τον αντικαταστάτη του Νεϊμάρ, ο οποίος μεταπήδησε στις αρχές Αυγούστου στην Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως αποκαλύπτει το σχετικό δημοσίευμα, οι εκπρόσωποι του διεθνή άσου βρίσκονταν τις τελευταίες μέρες στη Βαρκελώνη και χθες έδωσαν οριστικά τα χέρια με την Μπάρτσα για πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 15 εκατ. ευρώ, που με τα μπόνους θα ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ!

Αυτό σημαίνει πως ο Κουτίνιο θα γίνει αυτόματα ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της «Μπάρτσα», πίσω από τον Λιονέλ Μέσι και μπροστά από τον Λουίς Σουάρες.

To Top