Συνάντηση των βετεράνων του Άρη με Γαλανό και ενημέρωση για όλα! Παρών και ο Χαριστέας!

Εξελίξεις σημειώθηκαν στο θέμα της εταιρίας που γνωστοποίησε ο Θωμάς Γιώτας ότι προτίθεται να βάλει χρήματα στην ΠΑΕ Άρης. Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του PRESSARIS σύμφωνα με τις οποίες πρόκειται για την εταιρία του Γιώργου Γαλανού, με αμφιλεγόμενη και επεισοδιακή πάντως, παρουσία από το πέρασμά του στην ΚΑΕ Ηρακλής!

Συγκεκριμένα, το απόγευμα έγινε για περίπου δυο ώρες συνάντηση του Γαλανού με τους βετεράνους του Άρη, σε ξενοδοχείο της περιοχής αεροδρομίου. Στη συνάντηση που έγινε παρουσία του προέδρου του ΑΣ Άρης, Θωμά Γιώτα, έγινε μια γενική ενημέρωση του σχεδίου που προτίθεται να γνωστοποιήσει στη γενική συνέλευση της 28ης Μαΐου, σύμφωνα με το οποίο υπάρχει η πρόθεση να μπουν στην ΠΑΕ μέχρι 2.000.000 ευρώ, με την προϋπόθεση, όμως, ότι ο σύλλογος δεν θα έχει τα βάρη των χρεών του. Με απλά λόγια, το πιο πιθανό με τον Άρη στη Γ΄εθνική, χωρίς να διευκρινιστεί εάν έγινε αναφορά στο θέμα της “ειδικής εκκαθάρισης” και το άρθρο 106ια!

Παρόντες από πλευράς βετεράνων ήταν οι Χαριστέας (!), Βένος, Αλεξιάδης, Ζήνδρος, Σπυρίδων, Πρίττας, Σαπουντζής, Δέλλιος, Μητσόπουλος, Γούναρης, ενώ ήταν ενήμερος και ο Κούης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γαλανός αφού ανέλυσε τις σκέψεις του για τον Άρη, τόνισε ότι: “δεν έχω πρόβλημα να γίνει μια επιτροπή βετεράνων που θα με ελέγξει, αλλά και θα παρακολουθεί την πορεία της προσπάθειας που θα κάνουμε στην ΠΑΕ”.

Μετά τη σημερινή συνάντηση, αναμένεται να υπάρξει αναλυτικότερη παρουσίαση του σχεδίου στη γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης, την Τετάρτη, ενώ υπάρχει η θέληση να γίνει το ίδιο και στην γενική συνέλευση της ΚΜΑ όταν καθοριστεί, προκειμένου να προχωρήσει (εάν προχωρήσει το θέμα) θεσμικά με τον κόσμο της ομάδας να περιμένει να ακούσει συγκεκριμένα στοιχεία.

Κανείς από τους παρόντες δεν θέλησε να σχολιάσει προς το παρόν το παραμικρό και όλοι περιμένουν με τη δέουσα επιφυλακτικότητα τις εξελίξεις, μια και στον Άρη έχουν γίνει τα μύρια όσα τα προηγούμενα χρόνια…

 

To Top