ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Βασιλειάδη (ποιον… πείθει;) μετά τη συνάντηση με Ιφαντίνο για διαφάνεια και βία!

Συνάντηση με τον Τζιάνι Ινφαντίνο είχε στη Ζυρίχη ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Πριν το προγραμματισμένο ραντεβού του υφυπουργού Αθλητισμού και της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ με τις διεθνείς αρχές του ποδοσφαίρου, ο πρώτος συζήτησε κατ’ ιδίαν με τον πρόεδρο της FIFA.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του sport-fm.gr, έθεσαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συμπεριλαμβανομένου και αυτού του εκλογικού συστήματος στην ομοσπονδία.

Η κουβέντα πραγματοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, με τον Γιώργο Βασιλειάδη να μένει πολύ ικανοποιημένος και θεωρείται πολύ πιθανό απ’ αυτή τη συνάντηση να προκύψουν πολύ σημαντικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση (ποιον πείθει άραγε;):
«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα στη Ζυρίχη αρχικά με τον πρόεδρο της FIFA, κ. Τζιάνι Ινφαντίνο και στη συνέχεια με αξιωματούχους της FIFA και της UEFA.

Συζητήθηκε το συνολικό πλαίσιο των προβλημάτων που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα, όπως τα θέματα χρηστής διοίκησης, διαφάνειας, ασφάλειας, διαιτησίας και αποφασιστικής πάταξης της βίας, προκειμένου να προχωρήσει ένα πλαίσιο για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έγινε δε κατανοητό, ότι οποιαδήποτε αλλαγή στην αθλητική νομοθεσία προϋποθέτει τη θέσπιση κανόνων που διασφαλίζουν τα ανωτέρω, ως βασική προϋπόθεση εκ μέρους της ελληνικής Κυβέρνησης».

To Top