ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεχίζει στον ΟΦΗ και στη Football League ο… 41χρονος Κιάσσος

Ο Κώστας Κιάσσος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΟΦΗ για έναν ακόμη χρόνο, σε μια από τις ομάδες που θα βρει στον δρόμο του ο Άρης. Ο 41χρονος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει και μετά την άνοδο της ομάδας του Ηρακλείου στη Football League, μια και υπέγραψε για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Κιάσσος έχει αγωνιστεί στον ΟΦΗ από το 1993 μέχρι το 1998, από το 2000 μέχρι το 2003, από το 2009 μέχρι το 2011 και πέρσι τον Οκτώβρη επέστρεψε εκεί για να κλείσει την καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Κώστας Κιάσσος θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά στον ΟΦΗ! Ο έμπειρος μέσος (γεννημένος στις 13/12/1975) εξαργύρωσε την πολύ καλή χρονιά που έκανε φέτος με τον ΟΦΗ, με ένα ακόμη χρόνο συμφωνίας και θα είναι παίκτης του ΟΦΗ και στην Football League.

O Kιάσσος αγωνιζόμενος κυρίως στη θέση του δεξιού μπακ, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου του ΟΦΗ από την Γ’ Εθνική στην Football League και με εισήγηση του Νίκου Νιόπλια, συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά στον ΟΦΗ.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο έμπειρος μέσος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και όλο το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, για να μείνω μια ακόμη χρονιά στην ομάδα. Εχουμε ολοκληρώσει ένα κομμάτι από τους στόχους που θέσαμε και απομένει ένα ακόμη. Να ανεβάσουμε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκ. Το κλειδί της επιτυχίας για να το πετύχουμε αυτό είναι ένα: δουλειά, δουλειά και μόνο δουλειά».

To Top